Elektrolyten

9 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Elektrolyten

Tijdens het warme seizoen, transport of zware arbeid, kunnen paarden veel gaan zweten. Hierdoor verliezen ze niet alleen veel vocht maar ook kalium, natrium en chloride. Deze lichaamszouten worden ook wel elektrolyten genoemd. Vandaar dat je vaak mensen hoort zeggen als hun paard veel zweet, ze een te kort hebben aan elektrolyten. De elektrolytenbalans is zeer belangrijk voor het goed functioneren van normale lichaamsfuncties. Denk hierbij aan de bloedsomloop en het reguleren van de lichaamstemperatuur.

Wat te doen tegen een elektrolyten te kort

Door de snelle aanvulling en herstel van de vocht- en elektrolytenbalans wordt de kans kleiner op uitdroging, verminderde werklust en geen energie hebben. In het assortiment hebben wij elektrolyten van merken zoals NAF, Pavo, Sectolin en ons eigen huismerk Epplejeck. Verkrijgbaar in pasta, vloeibare vorm maar ook poedervorm. Zo is er voor elk paard zijn behoefte de ideale soort elektrolyten.

Elektrolyten als supplement online bestellen

Elektrolyten voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!