Verzorging

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Verzorgingsboeken over paarden

Tijdens het lezen meer leren over de verzorging van paard, super interessant natuurlijk. Daarnaast is het ook nog eens leuk om meer over de verzorging en je paard te leren, maar ook nog een handig. Het kan namelijk zo voorkomen dat je in een situatie terecht komt dat je paard plots een wond heeft. Hoe kan je deze wond dan zo goed mogelijk verzorging? Dat en nog veel meer kan je lezen in de boeken over de verzorging van je paard. Een merk die boeken aanbiedt over de verzorging van paard is de KNHS.

Waarom boeken over de verzorging van een paard?

Lezen is altijd goed, maar kan ook heel leuk en leerzaam zijn. Zo is het altijd handig om te weten wat te doen in een situatie waarin een paard gewond is geraakt. Daarnaast is het fijn om te weten hoe een paard in elkaar zit. Als je goed weet hoe de anatomie van een paard eruitziet kan je dit in je achterhoofd houden tijdens het werk met je paard.

Verschillende boeken over de verzorging

In het assortiment zijn verschillende boeken over de verzorging van paarden te vinden. De boeken zijn allemaal verschillend. Zo zijn er boeken te vinden die je meer leren over eerst hulpverlenen bij paarden. Hierin worden dingen uitgelegd over onder anderen aandoeningen, toediening van medicijnen en vervoer. Ook worden er boeken aangeboden van Dokter Pol. Hij is een bekende dierenarts. In de boeken vertelt hij over de beestachtige situaties in zijn leven. Daarnaast zijn er nog informatieve boeken die dieper ingaan op de anatomie van een paard. Super interessant om te weten.

Boeken over verzorging online kopen

Verzorgingsboeken over paarden bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!