Siliconen zitvlak

265 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 8

Dames paardrij legging siliconen zitvlak

Tijdens het paardrijden is het voor sommige amazones fijn om extra grip te hebben. En daar is iets op bedacht, namelijk het siliconen zitvlak. Er zijn verschillende modellen rijleggings met een siliconen zitvlak te verkrijgen voor dames. Het voordeel aan deze rijlegging is dat bij de bovenbenen en billen de stof niet glad maar stroef is. Waardoor je minder makkelijk kunt schuiven in het zadel.

Het effect van siliconen zitvlak op een dames rijlegging

De rijlegging met siliconen zitvlak heet niet voor niks een full-grip rijlegging. Het is namelijk dé rijlegging die voor de meeste grip zorgt. De siliconen op je benen en billen zorgen voor stabiliteit en volledige grip in het zadel. En dat terwijl de broek perfect om je benen blijft zitten. De siliconen zijn niet tot nauwelijks zichtbaar of juist zo gemaakt dat ze luxe uitstralen.

Merken siliconen dames rijleggings

Er is een ruim assortiment rij leggings die voorzien zijn van full-grip. Merken zoals Kingsland, Montar en Quur hebben luxe broeken voor dames voorzien van deze fijne siliconen. Maar ook Harry’s Horse en ons eigen huismerk Epplejeck hebben fijne full grip paardrijbroeken. En dit is nog maar een greep uit het aanbod, er zit dus altijd een goede rijlegging voor jou tussen.

Dames rijleggings siliconen zitvlak online bestellen

Een rijlegging met siliconen zitvlak voor dames bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!