Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Maat

Kleur

Materialen

Soort

Prijzen

×

Thermolaarzen

22 Artikelen

Thermolaarzen

Nooit meer koude, natte voeten in de winter.

Temperaturen rond het vriespunt maakt het er niet makkelijker op! Wil jij 's winters geen koude voeten meer? Dan bieden de thermolaarzen uit onze collectie de uitkomst. Thermolaarzen voor paardrijden zijn warm gevoerd, meestal met synthetisch bont, en hebben een waterdichte voet. Dankzij het slanke model en subtiele rubberen zool en profiel zijn de thermolaarzen geschikt om mee te rijden. De binnenkant van de laars is dan gemaakt van (kunst)leer ter bescherming van de laars en voor meer grip tijdens het rijden. De rest van de schacht bestaat vaak uit waterafstotend nylon en beweeg daardoor fijn mee tijdens het lopen. Dit maakt de thermolaarzen voor paardrijden ook geschikt voor in- en om stal. Door het brede profiel heb je tijdens het lopen door bijvoorbeeld sneeuw en modder veel grip.     

Er zijn ook thermolaarzen met een laag model en brede voet. Deze laarzen zijn niet geschikt om mee te rijden. Doordat het model breder is, kan je voet vast komen zitten in de stijgbeugel. Lees daarom goed de omschrijving voor dat je een keuze maakt. Deze vrijetijdslaarzen zijn warm gevoerd en hebben een trendy design. Dankzij de stevige zool heb je veel grip.

Nieuwe outdoorlaarzen kopen? In onze gevarieerde collectie vind je zeker weten het paar die bij je past. Check bijvoorbeeld de BR thermolaarzen of die van Harry's Horse. Bestel boven 49,- gratis en betaal achteraf. Wil je graag eerst passen? Kom dan langs in één van onze filialen.