Hooinetten

17 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Hooinetten

Onmisbaar op stal of in de trailer, een hooinet. Het is een eenvoudige manier om hooi voor je paard mee te nemen als je onderweg bent. Maar ook handig voor op stal, de stal blijft schoner en het paard moet meer moeite doen voor een hapje. Door een hooinet doet je paard langer over zijn eten en dit gaat ook weer verveling tegen.

Soorten hooinetten

Er zijn verschillende soorten hooinetten. De meest voorkomende is het hooitnet gemaakt van touwen in ruitjesvorm. Dit hooinet is makkelijk op te hangen in stal en trailer. Barato of Epplejeck heeft deze hooinetten in hun assortiment. Ook zijn er tunnelvormige hooinetten, van bijvoorbeeld Epplejeck. Dit hooinet heeft de vorm van een tunnel en het heeft handige ritssluitingen en ophangbanden aan de uiteinden. Er kan wel 200 liter hooi in.

Naast hooinetten zijn er ook slowfeeders. De slowfeeders hebben kleinere gaten waar het paard door kan eten. Hierdoor moeten ze moeite doen en kost het ze tijd. Het hooi wordt beter verteerd en het gaat de verveling tegen. De slowfeeders van QHP zijn gemaakt van sterk 600 denier polyester, hierdoor zijn ze paard proof. Er bestaan ook slowfeeders in de vorm van een bal. Deze flexibele bal is makkelijk te vullen en houdt je paard bezig. Je kunt naast hooi er ook een lekkere wortel instoppen.

Maten hooinetten

Hooinetten zijn er in verschillende maten. Heb je een kleine eter die niet teveel hooi mag eten? Dan is er een mini hooinet. Heeft je paard onbeperkt hooi? Of eten er meerdere paarden van? Dan zijn er hooinetten met een groot volume. Neem snel een kijkje in het ruime assortiment.

Hooinet online kopen

Hooinetten bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!