Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Disclaimer

De website www.ej.nl en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Epplejeck Horse & Rider Superstores. Wij vinden het niet leuk als je afbeeldingen of teksten uit onze website kopieert. Het is daarom niet toegestaan om content van de website www.ej.nl te vermenigvuldigen en/of openbaar te maken. Dus wees geen copycat!
Commercieel gebruik van onderdelen van deze website is verboden, tenzij je schriftelijke toestemming van Epplejeck hebt verkregen.
Alle teksten vallen onder het auteursrecht en mogen niet gekopieerd worden.
Alle afbeeldingen en productbeschrijvingen vallen onder het Copyright© van Epplejeck en mogen niet overgenomen worden.

Wij hebben deze site voor jou gemaakt. Epplejeck draagt er dan ook zorg voor om de inhoud van de website regelmatig bij te werken of toevoegingen hieraan te maken. Hoewel wij hier veel tijd in steken, bestaat er een mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of onvolledig is. Epplejeck is niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden inhoud. Wij behouden ons tevens het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Epplejeck is niet aansprakelijk voor schade toegebracht door de website of voortvloeiend uit het gebruik van de website.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.