Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.


Sponsoring

Epplejeck ondersteunt graag nationale en internationale events in de paardensport. Organiseren jullie een evenement en zijn jullie op zoek naar sponsoren? Misschien kunnen wij helpen! Een sponsoraanvraag indienen kan via onderstaand formulier.

Let op: wij nemen enkel sponsoraanvragen in behandeling die minimaal 6 weken voor aanvang van het evenement zijn aangevraagd. Nadat je aanvraag succesvol is verstuurd, ontvang je per e-mail een bevestiging.

Er wordt iedere maand gewerkt met een loting, dus bij het versturen van jouw aanvraag ben je nog niet zeker van een sponsoring. Is jouw aanvraag ingeloot? Dan ontvang je van ons een mail met verdere informatie. Vervolgens kan het sponsorpakket worden opgehaald in één van onze filialen. Heb je twee weken voor aanvang van het evenement nog geen reactie vanuit ons gekregen? Dan kan je er vanuit gaan dat jouw aanvraag niet ingeloot is.

Lukt het niet om het aanvraagformulier hieronder in te vullen of behoeft jouw sponsoraanvraag wat meer informatie? Stuur dan een e-mail met alle informatie over het evenement naar [email protected]. Ook hiervoor geldt dat de e-mail minimaal 6 weken voor aanvang van het evenement bij ons binnen moet zijn om deze in behandeling te kunnen nemen.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.