Keuring & Voorbrengen

4 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Keuring en voorbreng hoofdstellen

Voor een paardenkeuring of paardenshow heb je speciale keuringshoofdstellen. Van basic tot aan chique showhoofdstellen, Epplejeck heeft het. Met merken zoals HB en QHP, zit de ideale keuring en voorbreng hoofstellen voor je paard erbij.

Wat zijn keuring & voorbreng hoofstellen?

Hoofdstellen die voor een paardenkeuring of show gebruikt worden hebben vaak alleen een frontriem en bakstukken. Hierdoor krijgt het hoofd van een paard een chiquere uitstraling. Met een showhoofdstel maakt het niet uit of je wel of niet een bit gebruikt. Je kan het met bit gebruiken maar ook bitloos. In het assortiment van Epplejeck vind je witte en zwarte voorbreng en keuring hoofdstellen. Alle hoofstellen zijn comfortabel doordat ze gemaakt zijn van zacht leer. Voor extra comfort kan je kiezen voor een hoofdstel dat onderlegd is bij de kopstuk en/of frontriem.

Keuring & voorbreng hoofdstellen online bestellen

Hoofdstellen voor keuringen bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!