Sperriem

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Sperriemen

Een sperriem is niet alleen ontwikkeld om te voorkomen dat de mond van je paard opengaat, maar ook dat het bit stiller in de mond ligt. De sperriem ligt voor het bit zodat het bit niet naar voren kan bewegen.

Wanneer paarden hun mond open doen, verliest de ruiter controle. Een te strakke sperriem zorgt ervoor dat je paard niet goed nageefelijk kan lopen en spanning heeft. Met gevolg dat je het paard volledig opsluit in een bepaalde houding. Zorg er daarom altijd ervoor dat je minimaal twee vingers tussen de sperriem kan doen.

Verschillende sperriemen

In het assortiment vind je verschillende soorten sperriemen van merken zoals Kieffer en ons eigen huismerk Epplejeck. Of je nu opzoek bent naar een zwarte of bruine sperriem, je vindt het in ons assortiment. De sperriemen zijn gemaakt van soepel leer voor extra comfort.

Sperriem online bestellen

Sperriem voor je hoofstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!