Speelballen

17 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Speelballen voor je paard

Laat je paard spelen met een voerbal terwijl hij zijn dagelijkse portie ruwvoer binnenkrijgt en zich niet meer verveelt. Epplejeck biedt een gevarieerd assortiment speelballen en voerballen. Zo kun je kiezen uit een kleine speelbal van 25cm maar je kunt ook gaan voor de Jolly Mega Ball van 76cm. Wil je dat je paard moet spelen voor zijn eten? Bekijk dan eens voerballen. De kleine speelballen kun je vullen met brokjes of muesli. De grote voerballen zoals de Hay Play zijn geschikt voor 3kg hooi en is ideaal voor een lange dag in de paddock of stal. 

Dual feeder

Eén van de laatste innovaties op het gebied van welzijn voor je paard is de Dual Feeder. De Dual Feeder is zo gemaakt, dat je paard 3x langer doet over zijn portie krachtvoer. Dit maakt de feeder daardoor zeer geschikt voor gulzige paarden en paarden die gevoelig zijn voor koliek. Er past maar liefst 2 kilo krachtvoer in de feeder en is geschikt voor zowel de stal als wei. Klik hier om de Dual feeder te bekijken.

Voerbal Hay Play 

Met alleen maar lovende reviews is de voerbal Hay Play populairder dan ooit. De Hay Play is een speelse en innovatieve slowfeeding voerbal voor ruwvoer. De Hay Play voorkomt verveling en heeft een positief invloed op de spijsvertering. Door de kleine openingen rondom de voerbal, wordt de inname van het ruwvoer beperkt. Je paard doet langer over zijn portie hooi waardoor hij minder grote hoeveelheden in één keer binnenkrijgt. Dit heeft een positief effect op de maag en darmen van je paard. De voerbal stimuleert daarnaast de natuurlijke graashouding. In deze blog lees je alle voordelen van de voerbal hayplay.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!