Dressuurstang

16 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Dressuurstang voor een stang en trens hoofstel

Vanaf het Z-dressuur kunnen ruiters ervoor kiezen om met een stang en trens hoofdstel te rijden, daarvoor heb je dus een dressuurstang nodig. Omdat je dan met een stang en trens rijdt, heb je ook twee teugels. Hierdoor kan jij als ruiter precieze en scherpere hulpen geven aan je paard. Daarom is het ook belangrijk dat je ervaring hebt en een zachte hand.

Verschillende soorten dressuurstangen

In het assortiment van Epplejeck kan je stangen vinden van merken zoals HS Sprenger, Shires en Trust. Voor paarden met een gevoeligere mond heb je verschillende stang en trens bitten. Deze dressuurstangen zorgen voor minder druk op de tong en dat de tong meer ruimte heeft.

Daarnaast heb je dressuurstangen die een lage tongboog hebben. Deze bieden ook meer tongvrijheid aan voor paarden die minder gevoelig zijn in de mond. Sommige paarden hebben moeite met het accepteren van een stang. Daar zijn bitten voor met een unieke materiaalmix dat het kauwproces stimuleert. Dit heeft een stress verminderd effect.

Dressuurstang online bestellen

Dressuurstang voor je stang en trens hoofdstel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!