Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Maat

Kleur

Materialen

Prijzen

×

Stalschoenen

5 Artikelen

De beste stalschoenen vind je bij Epplejeck 

Ben jij op zoek naar nieuwe schoenen voor op stal? Stalschoenen voor dames, heren en kids vind je bij Epplejeck. Je vind in ons assortiment stalschoenen van de merken Ariat, Harry’s Horse en Epplejeck.

Waarom heb ik stalschoenen nodig?

Wanneer je veel in- en om stal bezig bent, zijn stalschoenen zeer geschikt voor jou. Stalschoenen zijn comfortabele schoenen die gemaakt zijn van stevig materiaal en hebben een verstevigde neus tegen slijtage. Door de rubberen buitenzool en fijne binnenzool zijn de stalschoenen zeer comfortabel om een langere periode te dragen. Het is belangrijk om je stalschoenen regelmatig schoon te maken. Mest, urine en andere bijtende stoffen die je in en om de stal vindt, kunnen ervoor zorgen dat de stiksels van de schoen loslaten.

Online stalschoenen bestellen

Bestel de perfecte stalschoenen gemakkelijk en eenvoudig online bij Epplejeck. Bij Epplejeck kun je eerst passen en daarna betalen. Kies tijdens het bestelproces voor de optie AfterPay. Je online bestelling wordt vanaf 49,- (Nederland) of 99,- (België) gratis en supersnel verzonden. Ben je meer een eerst kijken, voelen, ruiken, vergelijken, passen en dan kopen type? Kom dan gezellig shoppen in één van onze filialen.

Epplejeck deelt cookies uit. Sorry, niet in de vorm van Jecky haar favoriete chocoladekoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website jouw ingestelde gegevens en voorkeuren bewaard, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Super handig toch en je merkt er helemaal niets van!