Staart & Manen

20 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Producten voor de gevoelige huid, staart en manen van je paard

Wanneer het mooi weer in aantocht is, krijgen sommige paarden last van erge jeuk, dit wordt vaak zomereczeem genoemd. Deze jeuk ontstaat vaak door de vervelende vliegjes en mugjes die je paard gaan bijten. In de zomer krijgen paarden meer suikers binnen omdat ze bijvoorbeeld weer op gras staan, door te veel suikers kan je paard ook jeuk krijgen. Afvalstoffen hopen dan op in het lichaam van je paard. Om de jeuk te verlichten en de huid te ondersteunen zijn er supplementen van merken zoals: VITALstyle, Puur en NAF.

Wat te doen tegen jeuk in de staart & manen van je paard

Als je paard last hebben van jeuk gaan ze zoveel mogelijk proberen te schuren om de jeuk te verlichten. Hierdoor maakt je paard het alleen maar erger en is de kans op wondjes groter. Om de jeuk te verlichten, de huid te ondersteunen en afvalstoffen te laten afvoeren zijn er verschillende supplementen.

Zo heb je een speciaal soort krachtvoer van VITALstyle om de zomerkriebels van binnenuit aan te pakken. Daarnaast zorgt het ervoor dat afvalstoffen beter uit het lichaam van je paard worden afgevoerd.

Naast speciaal krachtvoer heb je verschillende lotions en oliën tegen de jeuk. Het verzacht en koelt de geprikkelde huid, staart en manen. Daarnaast werkt het hydraterend waardoor het herstel van de huid gestimuleerd wordt.

Staart & manen producten online bestellen

Supplementen voor de staart & manen voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!