Training

10 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Paardentraining boeken

Wil je meer leren over verschillende soorten trainingen die je kan doen met je paard? Kijk dan in ons assortiment naar de ruime keuze aan trainingsboeken. Er zijn veel verschillende soorten boeken te koop. Zo gaan de boeken onder anderen over longeren, plannen en gymnastiseren. De boeken worden niet alleen in het Nederlands, maar onder anderen ook in het Engels aangeboden.
Waarom een boek over training van je paard?
Niemand is ooit uitgeleerd. Of terwijl iedereen kan elke dag nog wat leren. Zo ook van de trainingsboeken. Hierin worden veel dingen rustig uitgelegd. Je kan de boeken net zo vaak lezen als je wilt, dus als je iets niet snapt kan je het overlezen. De boeken zijn ook een leuke cadeau tip.

Verschillende soorten trainingsboeken

In het assortiment zijn veel verschillende soorten trainingsboeken te vinden. Zo zijn er onder anderen inspiratieboeken. Deze proberen je een beter inzicht te geven in je trainingen, lessen, wedstrijden en management. Hierin kan je van alles opschrijven en bijhouden. Hanig om alles over je paard bij te houden, van training tot wedstrijd. Daarnaast zijn er ook boeken verkrijgbaar over longeren. Hierin wordt veel verteld over de beste manier om je paard te longeren. Zo komen onderwerpen als longeren aan een enkele longe, longeren aan een dubbele longe en bitloos longeren naar voren. Ook zijn er trainingsboeken over het paard gymnastiseren aan de hand en stretchoefeningen voor je paard. De vrijheidsdressuurboeken zijn ook in ons assortiment te vinden. Met deze boeken kan je de informatie meteen omzetten in oefenen met je eigen paard of pony.

Trainingsboeken online kopen

Boeken voor verschillende soorten trainingen bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!