Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Maat

Kleur

Collectie

Prijzen

×
  • van 4

Oornetjes

81 Artikelen
  • van 4

Oornetjes voor paardrijden kopen

Leuke oornetjes voor je paard shop je bij Epplejeck. Hier heb je ruime keuze aan oornetjes van merken zoals KingslandBR, QHP, Eskadron en HV Polo. Of je nu zoekt naar een rond model of een lang model, bij Epplejeck zit je goed. 
Vaak worden oornetjes gedragen voor de show, om de look compleet te maken. Een oornetje wordt ook wel een vliegennetje genoemd, en daarmee wordt de functie van een oornetje ook gelijk iets duidelijker. Het beschermt de oren van je paard tijdens het rijden tegen vliegen en andere insecten. Vooral in de zomer hebben paarden hier last van en schudden ze tijdens het rijden vaak met hun hoofd. Het is lastig om te bepalen welke maat je nodig hebt. Je paard kan een groot hoofd hebben, maar kleine oren of anders om. Het makkelijkst is om de oren van je paard op te meten en deze maat te vergelijken met de oornetjes bij Epplejeck. Meer weten over oornetjes? Bekijk hier de video van EJ-er Manon. Zij vertelt alles over oornetjes en de functie ervan. 

Geluidsdempende oornetjes

Ben je op zoek naar echte geluidsdempende oornetjes voor je paard? Dan is het oornetje LeMieux Acoustic het antwoord. Bij de oren is dit oornetje namelijk voorzien van stevig microfoam wat ervoor zorgt dat harde en scherpe geluiden gedempt worden. Het microfoam absobeert de geluiden en zorgt daardoor voor meer ontspanning en concentratie. Het heeft een speciaal vierkant akoestisch profiel bij de oren en een binnenvoering van bamboe voor uitstekend comfort. Daarbij zorgt het bamboe materiaal ervoor dat de oren niet te warm worden. Bamboe blijft koel aanvoelen. Het oornetje Schockemöhle Silent of het oornetje Anky Soundproof  zijn ook geschikt voor paarden die baat hebben bij geluidsdemping. Deze oornetjes zijn licht gevoerd met neopreen wat omgevingsgeluiden dempen en daardoor meer rust biedt.