Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Maat

Kleur

Collectie

Prijzen

×

Oornetjes

66 Artikelen

Oornetjes voor paardrijden kopen

Leuke oornetjes voor je paard shop je bij Epplejeck. Hier heb je ruime keuze aan oornetjes van merken zoals KingslandBR, QHP, Eskadron en HV Polo. Of je nu zoekt naar een rond of een lang model, bij Epplejeck zit je goed. 
Vaak worden oornetjes gedragen voor de show, om de look compleet te maken. Een oornetje wordt ook wel een vliegennetje genoemd en daarmee wordt de functie van een oornetje ook gelijk iets duidelijker. Het beschermt namelijk de oren van je paard tijdens het rijden tegen vliegen en andere insecten. Vooral in de zomer hebben paarden hier last van en schudden tijdens het rijden regelmatig met hun hoofd. Meer weten over oornetjes? Bekijk hier de video van EJ-er Manon. Zij vertelt alles over oornetjes en de functie ervan. 

Geluidsdempende oornetjes

Ben je op zoek naar geluidsdempende oornetjes voor je paard? Dan is het oornetje LeMieux Acoustic het antwoord. Dit oornetje is voorzien van stevig microfoam wat ervoor zorgt dat harde en scherpe geluiden gedempt worden. Het microfoam absobeert de geluiden en zorgt daardoor voor meer ontspanning en concentratie. Het heeft een speciaal vierkant akoestisch profiel bij de oren en een binnenvoering van bamboe voor uitstekend comfort. Daarbij zorgt het bamboe materiaal ervoor dat de oren niet te warm worden. Bamboe blijft koel aanvoelen. Het oornetje Schockemöhle Silent of het oornetje Anky Soundproof zijn ook geschikt voor paarden die baat hebben bij geluidsdemping. Deze oornetjes zijn licht gevoerd met neopreen wat omgevingsgeluiden dempen en daardoor meer rust biedt.

Epplejeck deelt cookies uit. Sorry, niet in de vorm van Jecky haar favoriete chocoladekoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website jouw ingestelde gegevens en voorkeuren bewaard, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Super handig toch en je merkt er helemaal niets van!