Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Reflectie artikelen voor paardrijden

In de donkere maanden wil het wel eens voorkomen dat je buiten met je paard op pad gaat. Om bijvoorbeeld naar de binnenbak te rijden die om de hoek zit. Uiteraard wil je dat jij en je paard ook in het donker gezien worden door het andere verkeer. In onze categorie reflectie en verlichting vind je alle nodige artikelen om op te vallen. Denk aan een reflectie rijdeken, opvallende, reflecterende beenbeschermers of een reflecterend vest met lampjes. Zo zorg je er met een reflectie deken voor dat je paard door automobilisten gespot wordt. De strepen op de deken reflecteren en lichten op zodra de koplampen van een auto hierop schijnen. De reflecterende beenbescherming zorgt ervoor dat ook de benen van je paard in het donker zichtbaar zijn. Met het reflecterende vest en hesje val jij ook op in het donker. Op deze manier kun jij veilig met je paard de weg op.

Check hierde video van EJ-er Manon. Zij laat zien hoe je reflectie en verlichtingsmateriaal voor je paard kunt gebruiken. 

Reflectie artikelen voor paard en ruiter online bestellen? Bestel gemakkelijk en snel bij Epplejeck. Betaal je bestelling achteraf en boven de 49,- (Nederland) of 99,- (België) wordt deze gratis verzonden. Wil je de reflectie artikelen liever eerst passen? Kom dan naar één van onze Superstores.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!