Eventing

Eventing

41 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 2

Eventing benodigdheden

Ben jij een eventing ruiter en spring jij over boomstammen, picknicktafels en waterbakken? Is geen hindernis te gek voor jou en je paard? Dan mag goede bescherming voor jezelf en je paard niet ontbreken in je zadelkamer. Of je nu net begint met eventing, ook wel cross of cross country genoemd, of wanneer je al een ervaren eventing ruiter bent, je hebt altijd de juiste uitrusting nodig. Denk bijvoorbeeld aan beenbeschermers voor cross, een bodyprotector en een goedgekeurde veiligheidshelm

Bodyprotector Eventing

Zijn bodyprotectoren verplicht tijdens eventing? Ja, tijdens de cross is het verplicht om een bodyprotector te dragen. Een bodyprotector is beschikbaar in verschillende levels. Welke level je nodig hebt, hangt af van de mate van veiligheid. Level 1 heeft een zwart label en is geschikt voor jockeys. Level 2 heeft een bruin label en is bedoeld voor ruiters die rijden op een zachte ondergrond. Ten slotte heeft level 3 een paarse label en is geschikt voor ruiters die springen en/of rijden op een harde ondergrond. Populaire bodyprotectoren zijn van het merk Horka.

Beenbescherming Eventing

Goede beenbescherming tijdens de cross is erg belangrijk. Maar welke cross/eventing beenbescherming is goed? Bij Epplejeck bieden we een breed scala aan goede beenbescherming. Zo zijn de beenbeschermers Lemieux Stealth Air Xc zeer geschikt voor eventing. De beenbeschermers bieden een optimale bescherming en zijn uitstekend ademend. De beenbescherming neemt geen water op, stoot vuil af, ademt en geeft voldoende bewegingsvrijheid. Andere, geschikte beenbeschermers zijn de beenbeschermers QHP Eventing.

Cross spullen online bestellen

Bestel jouw nieuwe cross en eventing uitrusting bij Epplejeck. Dit kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,- (Nederland) of 99,- (België). Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!