Kerbl

74 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Kerbl
  • Meerdere filters mogelijk
  • van 3

Kerbl

Alles begon op een kleine boerderij in 1962, De vader van Albert Kerbl was een expert op het gebied van koeien. Albert Kerbl zag hier een groot markt potentieel in en sindsdien is Kerbl een belangrijke partner voor de landbouw. Kerbl heeft een enorm groot assortiment wat onder andere bestaat uit wei benodigdheden, voerbakken, scheermachines, hooinetten en de goed bekende mestboys.

Populaire Kerbl producten

Er zijn een heleboel producten van Kerbl die onwijs populair zijn! Als eerste is er de Kerbl mestboy, dit is een handige bak waarmee je makkelijk en snel de mest van je paard kan opscheppen. De mestboy kan op verschillende plekken gebruikt worden, of het nou in de rijbak is of in de stal, de Kerbl mestboy is ideaal!

Als tweede hebben we de producten die rondom de wei nodig zijn. Kerbl heeft verschillende soorten schrikdraad voor paarden, maar Kerbl heeft ook lintverbinders, aardkabels, accu's, poortgrepen en nog veel meer! Om je wei compleet te maken moet je wel bij onze Kerbl webshop shoppen!

De Kerbl webshop bij Epplejeck

Wil jij producten van Kerbl kopen? Epplejeck heeft een groot aanbod in Kerbl artikelen. Deze kun je 24/7 online bestellen in onze webshop. Bestel gratis vanaf €49,- binnen Nederland én België of betaal achteraf binnen 14 dagen. Liever zelf vergelijken of voelen? Kom dan langs in één van onze filialen. Wil je iets retourneren? Dat kan binnen 30 dagen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Kerbl
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!