Zadels & toebehoren NAF

8 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Zadels en accessoires voor paardrijden

Ben jij op zoek naar een nieuw zadel? Bij Epplejeck vind je dressuurzadel en veelzijdigheidzadels. Daarnaast vind je in ons assortiment de nodige toebehoren om je zadeluitrusting compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan singels, stijgbeugels en stijgbeugelriemen.

Bareback pads

Bareback pads, ook wel boomloze zadels genoemd, zijn flexibele zadels zonder boom. Het biedt daardoor veel comfort voor zowel paard als ruiter. In ons assortiment hebben we barebackpads van de merken F.R.A, Equithème, QHP en Harry's Horse. Bareback pads zijn gemaakt van suède en/of wol en hebben een schokabsoberende werking. Sommige zijn inclusief beugels en singel en andere rijsjabrakken hebben geen bevestigingspunten voor beugels. Hierdoor kun je alleen zonder beugels op de barebackpad rijden.

Zadeldekken voor paardrijden

Een zadeldek, ook wel dekje genoemd, wordt onder het zadel gelegd, wat zorgt voor een comfortabele ligging van het zadel. Nu kan bij Epplejeck je geluk niet op want in ons assortiment vind je de meest trendy zadeldekken. Dankzij het brede scala aan modellen vind je altijd een tof zadeldek die helemaal bij jou en je paard past. Neem een kijkje bij populaire zadeldekken van onder andere LeMieux, Equestrian StockholmAnky en Eskadron

Zadelonderlegger

Voor het ontlasten van de paardenrug kun je een zadelonderlegger onder je zadel doen. Bij een goed passend zadel is het gebruik van een zadelonderlegger niet nodig. Een zadelonderlegger is een tijdelijke oplossing bij een slecht passend zadel. Mocht je zadel niet goed passen, dan raden we je aan contact te zoeken met een erkende zadelmaker. Een zadelonderlegger is geschikt voor het aanbrengen van kleine (tijdelijke) correcties en het perfectioneren van de ligging van jouw zadel. Bijvoorbeeld voor opgroeiende paarden of paarden met een gevoelige rug.

Zadeltoebehoren 

In ons assortiment vind je diverse dressuur-, spring- en veelzijdigheidsingels. Daarnaast vind je singels met een bevestigingsring voor hulpteugels, met of zonder buikflap en met en zonder bont. Een zadel is natuurlijk niet compleet zonder beugelriemen en stijgbeugels. Beugelriemen vind je bij ons in zowel zwart als bruin of met chique strass steentjes.  

Accessoires

Ga je op een lange buitenrit? Dan mag een handige zadeltas niet ontbreken, hiermee kan je eenvoudig spullen meenemen. Bescherm je zadel tegen vuil en beschadigingen onderweg met één van onze toffe zadelhoezen uit ons assortiment. Daarnaast vind je in ons assortiment handige zadeltoebehoren zoals stijgbeugelhoesjes, zadel bontjes en een singelverlenger.

Zadels en zadelaccessoires online kopen

Alles voor je zadel bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 14 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!