Carr&Day&Martin

7 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Carr&Day&Martin
  • Meerdere filters mogelijk

Carr & Day & Martin

Carr & Day & Martin produceert sinds 1765 alle denkbare verzorging op het gebied van paarden en uitrusting.
Ooit exclusief begonnen voor de koningin van Engeland is CDM inmiddels de nummer 1 in de Engelse markt met wereldwijde dekking. 
Met passie voor kwaliteit heeft CDM de standaard gelegd voor farmaceutische producten voor het paard. Deze standaard, genaamd GMP (Good Manufacturing Practice), staat voor de hoogste kwaliteit met gekwalificeerd personeel. 

In het assortiment van Epplejeck vind je CDM verzorgingsproducten voor het paard en leerverzorging. Zo zorgt de dreamcoat glansspray van Carr & Day & Martin voor een ultiem glanzende vacht en een extra high gloss effect. De populaire CDM tack conditioner Belvoir Step 1 reinigt het leer en verwijdert modder, vet, zweet en ander vuil. De CDM tack conditioner Belvoir Step 2 verzorgt het leer. Het bevat cocosolie en glycerine waardoor het leer weer zacht en soepel wordt. Beide conditioners zijn voorzien van een superhandige spray.

Alle Carr & Day & Martin leerverzorging bestel je gemakkelijk en snel online bij Epplejeck. Betaal achteraf en boven de 49,- in Nederland en 99,- in België wordt je bestelling gratis verzonden.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Carr&Day&Martin
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!