Carr&Day&Martin

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Carr&Day&Martin
  • Meerdere filters mogelijk

Carr & Day & Martin

Carr & Day & Martin produceert al sinds 1765 alle denkbare verzorging op het gebied van paarden en uitrusting.
C&D&M leveren kwaliteitsproducten om de beste verzorging van je paard te garanderen. In de collectie van Carr & Day & Martin vind je o.a. verschillende soorten shampoos voor je paard. Alle shampoos halen de natuurlijke kleur en glans van de vacht naar boven. Daarnaast kun je jouw rijuitrusting vlekkeloos schoonmaken én onderhouden met de leerverzorgingsproducten van Carr & Day & Martin.

De historie

Terwijl Carr & Day & Martin ooit exclusief is begonnen voor de koningin van Engeland, is C&D&M inmiddels de nummer 1 in de Engelse markt met wereldwijde dekking. Het eerste product van het merk was een daverend succes. Er werden in die tijd prachtige, zwarte paarden gebruikt om de rijtuigen van het merk te trekken en producten bij klanten te leveren. Carr & Day & Martin wonnen veel prijzen op lokale shows en evenementen. Met die interesse voor paarden ging het merk verder met het ontwikkelen van verzorgingsproducten voor paarden. Het eerste 'echt' hippische product was Belvoir Bar Soap.

In 1923 hadden C&D&M ze voornamelijk schoenen en leder dressings voor elk soort. Het Carr & Day & Martin paardensport assortiment bestond tot in de jaren 1900 voornamelijk uit leerverzorgingsproducten, zoals zadelzeep en olie. Maar het bedrijf zag dat er meer vraag was naar verzorgingsproducten voor paarden. Het duurde niet lang voordat de collectie werd uitgebreid. Met tal van nieuwe producten kwam Carr & Day & Martin al snel op nummer #1 als hippisch merk in het Verenigd Koninkrijk te staan, met wereldwijde connecties.

Carr & Day & Martin bij Epplejeck

In het assortiment van Epplejeck vind je CDM verzorgingsproducten voor het paard en leerverzorging. Zo zorgt de dreamcoat glansspray van Carr & Day & Martin voor een ultiem glanzende vacht en een extra high gloss effect. De populaire CDM tack conditioner Belvoir Step 1 reinigt het leer en verwijdert modder, vet, zweet en ander vuil. De CDM tack conditioner Belvoir Step 2 verzorgt het leer. Het bevat cocosolie en glycerine waardoor het leer weer zacht en soepel wordt. Beide conditioners zijn voorzien van een superhandige spray.

Alle Carr & Day & Martin leerverzorging bestel je gemakkelijk en snel online bij Epplejeck. Betaal achteraf en boven de 49,- in Nederland én België wordt je bestelling gratis verzonden.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Carr&Day&Martin
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!