Only Hot

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Only Hot
  • Meerdere filters mogelijk

Only Hot warmers

Tijdens het schaatsen of fietsen komt het wel eens voor dat je koude voeten of handen hebt! Ook tijdens het paardrijden komt dit veel voor! Met de handwarmers van Only Hot is dit verleden tijd! De warmers van Only Hot hebben de hoogste kwaliteit en bieden heerlijke warmte voor het lichaam, ideaal voor in de winter! De warmers zijn ook te gebruiken als voetwarmers of voor andere lichaamsdelen, ook zijn de warmers ideaal om te geven als cadeau.

De warmers van Only Hot zijn 100% natuurlijk, hypoallergeen, geurloos en niet giftig. Ze zijn voor iedereen bruikbaar en kunnen na gebruik weg worden gegooid. De warmteduur en temperatuur zijn precies afgesteld op het betreffende lichaamsdeel, de warmers zijn dus veilig te gebruiken en zullen nooit te warm worden. De Only Hot handwarmers zijn dun en licht waardoor ze makkelijk in gebruik zijn. Na het openen van de verpakking reageren natuurlijke ingrediënten op elkaar waardoor er een natuurlijk proces ontstaat. De warmer bereikt binnen enkele minuten de maximale temperatuur die hij tenminste 5 uur vasthoudt!

Only Hot kopen bij Epplejeck

Bent u opzoek naar hand- of voetwarmers van Only hot? Een bestelling in onze webshop is zo gedaan! Bij besteding van €49 zijn de verzendkosten zelfs gratis! Wilt u liever in onze winkel komen shoppen? Bezoek dan gerust één van onze filialen!

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Only Hot
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!