Terug naar overzicht

Opening Hengelo bekend

vrijdag, 21 augustus 2020

Lang op gewacht, maar de deuren van ons dertiende filiaal gaan binnenkort open. Hengelo, ben je er klaar voor?! Maar hoe gaan we het vieren? En hoe ziet het filiaal in Hengelo er uit?

Na lang wachten is het dan bijna zover, ons filiaal in Hengelo gaat open! Vanaf woensdag 2 september kun jij shoppen in je nieuwe, favoriete filiaal. In verband met COVID-19 zijn alle aanbiedingen daarom niet alleen geldig op 2 september, maar profiteer je maar liefst twee weken van alle spetterende acties! Om de opening van Hengelo goed te vieren hebben we namelijk exclusief in Hengelo de enige echte goodiebag, publieksfavoriet 25% keuzekorting en tientallen feestaanbiedingen voor je klaar staan. Hoe deze overige feestaanbiedingen er uit zien houden we nog even geheim. 

Is Hengelo toch iets te ver? Een groot deel van onze feestaanbiedingen zijn ook geldig in al onze andere filialen, dit om de opening van ons dertiende filiaal met heel Nederland en Belgie te vieren. Houd wel onze website goed in de gaten om up to date te blijven van de tientallen aanbiedingen die we uitgezocht hebben. Volg ons anders op FacebookInstagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom ons nieuwe filiaal in Hengelo. 

Tijdens deze feestweken zijn er uiteraard de bekende COVID-19 maatregelen om het voor iedereen veilig te houden. Wij bieden de mogelijkheid om je handen en mandjes te desinfecteren. Ook hebben wij schermen en duidelijke 1,5 meter markeringen bij de kassa. Onze medewerkers doen hun best om te zorgen dat iedereen zich aan alle reglementen van de overheid houdt. Probeer in ieder geval met zo min mogelijk mensen te komen, met ziekteklachten thuis te blijven en betaal zoveel mogelijk met pin.

Nieuwsgierig naar ons nieuwe filiaal? Bekijk dan snel deze sneak peeks voor een eerste sfeerimpressie. Bekijk hier alvast de route naar ons filiaal in Hengelo.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!