Terug naar overzicht

Roekoe! We gaan naar Duiven toe

woensdag, 16 december 2020

In donkere tijden met lange avonden en koude stallen was er een klein lichtpuntje. Op zaterdag 12 december om half negen precies postte wij breaking news: er is een nieuw filiaal op komst!


Jullie hadden de wildste ideeën, zoals Bitgum, Emmen, Assen, Hoorn en zelfs als de buur van Martien Meiland. Er kwamen zelfs andere landen voorbij Duitsland, België en Noorwegen. 
 

Hint #1

Hint nummer één ging over het snelste paard ooit. Onze social media ster Iris heeft er een berekening op losgelaten en kwam erachter dat Big Racket vanuit drie filialen in ongeveer 62 minuten naar het nieuwe filiaal kon galopperen. Jullie antwoorden en berekeningen gingen nog sneller dan Big Racket ;). Velen gokten op Assen, Apeldoorn of Amsterdam. 

Hint #2Hint nummer twee werd op 14 december gepost. De boom van onze stylist en presentator Fred van Leer. Met zijn ‘Roekoe roekoe’ in het programma Wie Is De Reisleider begon hij een hele trend. Velen dachten dat het wel in Rotterdam moest zijn, maar jongens er staat al een prachtige Epplejeck in Rotjeknor?

Hint #3

De derde en laatste hint was het nummer die wij de hele week al op de speakers hebben staan:
De Duifmeneer – Hoe!. En eindelijk wisten jullie het: Duiven! Er zijn vele plekken in Duiven waar je prachtig kunt wandelen of met je paard doorheen kan trekken. Denk hierbij aan Park Sonsbeek en Park Veluwezoom. 

De grootste favoriet van rekenwonder Iris (25) is het safaripark in Arnhem, van Lieve (21) de mega aardvarken en die van Sabine (27) is de mogelijkheid om daar in de zomer lekker op het meer in Lathum rond te dobberen.

En HOE! Blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen over het nieuwe filiaal? Houd onze website en socials goed in de gaten! 
Bekijk hier alle vacatures voor Epplejeck Duiven

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!