Staart & manen NAF

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Gevoelige staart en manen

Bij Epplejeck vind je een ruim aanbod aan gels, lotions en balsems die direct verlichting geven bij hevige kriebels en het herstellend vermogen van de huid optimaal ondersteunen. Populaire merken in dit aanbod zijn Derfen, Klambu en Sectolin

Ondersteunen van binnenuit

Wil jij je paard of pony van binnenuit ondersteunen? Dan kun je kiezen voor Puur Culico of Puur Apis (Allergie). Puur Culico is bedoeld om de huid van het paard minder gevoelig te maken en om te helpen bij kriebels. Puur Apis, voorheen Puur Allergie, is speciaal ontwikkeld ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten. Beide producten kun je toedienen met een plastic spuitje via de mond of op iets lekkers. Het liefst voor het voeren, omdat het beter opgenomen wordt in een ‘schone’ mond.

Wondverzorging

Sommige paarden schuren zichzelf helemaal open waardoor wondjes kunnen ontstaan. Vetericyn Wond en Huid Spray beschermt, reinigt en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De spray is makkelijk en veilig in gebruik en is 100% biologisch afbreekbaar. De spray prikt en vlekt niet tijdens het aanbrengen en is veilig voor gebruik rondom de mond, neus, oren en ogen. Vetericyn is dus veilig en effectief voor alle problemen die op de huid liggen in benamingen van A t/m Z.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!