Rockies

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Rockies
  • Meerdere filters mogelijk

Rockies

De likstenen van Rockies zijn zout likstenen aangevuld met mineralen en sporenelementen. Maar wat is nou eigenlijk de werking van deze ingrediënten? Zout is noodzakelijk voor de werking van de spieren, spijsvertering en een goede vochtbalans. Hiervoor geldt hoe zuiverder het zout is des te beter opneembaar voor paarden. Mineralen spelen een belangrijke rol bij de vertering van het voer. Daarnaast zijn mineralen belangrijk voor groei, bouw en instandhouding van het lichaam. Sporenelementen zijn toegevoegd naar behoefte in kleinere hoeveelheden. Alle Rockies likstenen zijn GMP+ geborgd.

Rockies likstenen kopen

De likstenen van Rockies bestel je natuurlijk op de website van Epplejeck of shop je in één van onze filialen! Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49 euro. Betaal achteraf binnen 14 dagen. En ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 30 dagen. Ben je meer een eerst vergelijken, voelen, ruiken, passen en dan kopen type? Kom dan shoppen in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Rockies
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!