Als dierspeciaalzaak zijn onze filialen open om te voorzien in alle essentiële benodigdheden voor je paard.


Plan een personal shop afspraak

Heb jij het ook zo gemist om lekker uitgebreid te shoppen in jouw favoriete paardenwinkel? Epplejeck voorziet als dierspeciaalzaak in de essentiële benodigdheden van ruiter en paard. Daarom zijn onze deuren altijd geopend voor essentiële benodigdheden. Dus is er iets stuk en heb je dit echt nieuw nodig of is het voer van jouw paard op? Dan ben je zonder afspraak welkom in onze winkels.

Wil je uitgebreid komen shoppen om de leren laarzen te passen die je al zo lang wilt hebben, de stofjes te voelen van de kleding uit de nieuwe zomercollectie, die mooie helm die je online hebt gezien in het echt bewonderen voordat je hem gaat kopen of gewoon even lekker shoppen?! Plan dan nu je winkelbezoek met personal shopper bij één van onze filialen. 

In onze filialen gelden de originele openingstijden. Hiermee kunnen we de vele aanvragen voor het personal shoppen beter inplannen en de drukte voor aankopen van essentiële benodigdheden beter verspreiden. 

Heb je alleen essentiële benodigdheden nodig? Dan kun je zonder afspraak langskomen in onze filialen tijdens de reguliere openingstijden. Houd hierbij rekening met de geldende maatregelen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!