"Cheers to our horses!" - Skøl

Aanbevolen items van Skøl ›

Zadeldek Skøl Sken €59,95

...ook verkrijgbaar in de kleur 'White'

Shop alles van Skøl ›

Skøl

5 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Skøl
  • Meerdere filters mogelijk

SKØL Equestrian

Celebrating horses

SKØL is Scandinavisch voor proost. En dat is wat dit merkt doet wanneer het gaat om paarden en de paardensport. Zij proosten op hun paarden en de doelen die ze willen bereiken. Om welke discipline of prestatie het gaat, bij SKØL Equestrian staan de paarden centraal. Dankzij de hoge doelen die zij voor zichzelf stellen, stellen ze voor het merk ook hoge eisen aan hun producten wanneer het gaat om de pasvorm, kwaliteit en functionaliteit. SKØL Equestrian biedt eenvoudige maar een prachtige collectie in matchende sets. Door het creëren van duidelijke producten voor je paard, kun jij supermakkelijk je bijpassende set shoppen in kleuren die luxe en perfectie uitstralen.

SKØL zadeldekken

De zadeldekken van SKØL Equestrian zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar met bijpassende bandages. De bandages zijn binnenkort leverbaar, maar je kunt nu al genieten van de prachtige zadeldekken. Het zadeldekSKØL Sken heeft het klassieke, ruitvormige stikpatroon en de buitenstof heeft een luxe, shiny uitstraling. De koordbies zorgt voor een mooie finishing look, maar de glitter rand daaromheen spant de kroon en zorgt voor de royal touch. Het zadeldek Bror is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en gaat een stapje verder in luxe en comfort voor je paard. Dankzij de mesh padding bovenop en de anatomische vorm, zorgt het zadeldek voor een fijne ligging op de rug van je paard. De buitenkant is gemaakt van een zachte stof wat voor zorgt voor een chique velvet look. Ook in dit zadeldek is de gouden, glitter rand verwerkt.

Skol Equestrian online bestellen

Je vindt alles van SKØL Equestrian bij Epplejeck, zowel online als in onze winkels. Iets uit de SKØL collectie bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- (Nederland) of €99,- (België). Betalen doe je achteraf binnen 14 dagen. Liever even 'voelen' en direct passen? Kom dan gerust langs in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Skøl
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!