Overig

Overig Epplejeck

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Praam voor paarden

Een praam is een hulpstuk tijdens situaties wanneer je paard onrustig is. Het touw van de praam wordt om de bovenlip van je paard gedraaid. Op de bovenlip van het paard zitten enkele drukpunten die ervoor zorgen dat je paard endorfine aanmaakt. Van deze endorfine wordt je paard rustig. Epplejeck adviseert de praam alleen onder professionele begeleiding te gebruiken.

Kluisterriem voor paarden

Een kluisterriem kan gebruikt worden tijdens situaties waarbij je paard onrustig wordt en begint met het slaan en schoppen van zijn benen. Bijvoorbeeld bij een dierenarts of hoefsmid bezoek. De kluisterriemen voorkomt de mogelijkheid tot slaan. De zachte voering van de kluisterriemen voorkomen schuurplekken.

Trailer oplaadhulp

Een trailer oplaadhulp is een geschikt hulpmiddel om je paard op te trailer te laden. De korte lijn wordt over de rug geplaatst en de lange lijn komt achter de billen van je paard langs. Vervolgens begeleid je jouw paard de trailer in door middel van lichte druk op de lijn en op een rustige manier.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!