Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Kleur

Prijzen

×
  • van 16

Boeken, kado & meer

366 Artikelen
  • van 16

Paardenboeken

Wil je meer leren over paarden? Op het gebied van bijvoorbeeld grondwerk, anatomie, fokkerij of rassen zoals het fries paard? Met meer dan 60 soorten boeken heb jij de komende vakanties genoeg te lezen! Wordt een master in grondwerk met het handboek vrijheidsdressuur, begeef je in de bizarre wereld van dr. Pol of lees de maar al te herkenbare colums van Stapelgek van Paarden.

Cadeautjes voor paardengekken

Bij Epplejeck vind je de allerleukste cadeauartikelen voor iedere paardenliefhebber! Met keuze uit meer dan 50 leuke items zit er altijd iets tussen. Van leuke kleinigheidjes tot grote verrassingscadeaus.

Cadeaubon Epplejeck bestellen

Weet je het echt niet? Heb je de hele website al doorgezocht en zelfs bij onze cadeauartikelen gekeken? No worries! Geef een cadeaubon van Epplejeck cadeau. Super safe en altijd een succes! Zo kan de cadeauontvanger zelf iets leuks uitkiezen op onze website of in één van onze superstores. Je kunt kiezen uit bedragen van €2,50, €5, €10, €20, €50, en €100. Deze online cadeaubonnen bestaan uit papier en dienen in één keer opgemaakt te worden. 

Speelgoed

Bij Epplejeck vind je eindeloos veel paardenspeelgoed voor jongens en meisjes van verschillende leeftijden. Van leuke spelletjes, paardenpoppen, dagboeken tot puzzels. De razendpopulaire unicorn is ook bij Epplejeck in overvloed. Zo vind je hier unicorn tuimelaars, knuffels, stickers, tattoages, speelpoppen en spelletjes.

Epplejeck deelt cookies uit. Sorry, niet in de vorm van Jecky haar favoriete chocoladekoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website jouw ingestelde gegevens en voorkeuren bewaard, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Super handig toch en je merkt er helemaal niets van!