Cavalor

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Cavalor
  • Meerdere filters mogelijk

Cavalor

Cavalor staat voor een complete lijn aan paardenvoeding, supplementen en verzorgingsproducten. Ook paardensnoepjes vind je in het uitgebreide assortiment. De paardenproducten van Cavalor zijn inmiddels in 50 landen verkrijgbaar. Het merk wordt gebruikt en aangeprezen door kampioenen in verschillende disciplines van de paardensport. 

Cavalor voer en muesli

Cavalor heeft de afgelopen jaren duizenden eigenaren en ruiters voorzien van hun producten. Voer, muesli en snoepjes van het merk staan voor innovatie, kwaliteit en resultaat. Het streven van Cavalor is om de meest effectieve paardenvoeder ter wereld te worden. Wat ze daarbij drijft zijn de gezondheid, de prestaties en het geluk van het paard. Van de eerste stapjes als veulen tot het pensioen. De producten van Cavalor zijn het resultaat van jarenlang intensief onderzoek, testen, selecteren van de beste ingrediënten, een strikt vastgelegde productiewijze en maximale kwaliteitscontroles.

Voor sportpaarden

Cavalor is trots op het feit dat er een aantal olympisch kampioenen, medaillewinnaars en wereldbekerwinnaars op de klantenlijst staan. Dit succes komt mede door een uitstekend management op het vlak van gezondheid en fitheid van hun paarden. Hun prestaties en het feit dat ze voor de voeding en de verzorging Cavalor-producten gebruiken betekent voor Cavalor de beste reclame.

Cavalor producten kopen

Benieuwd naar de Cavalor producten bij Epplejeck? Kijk dan gauw op de webshop of kom naar één van de Epplejeck filialen. Bestellen via de website kan gratis vanaf 49,- in Nederland én België. Betaal achteraf binnen 14 dagen. Retourneren kan binnen 30 dagen. Ruilen kan alleen in één van onze winkels.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Cavalor
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!