Cribox

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Cribox
  • Meerdere filters mogelijk

Cribox Anti-bijt voor paarden

Kauwt, bijt of likt jouw paard aan deuren, deken, hout en staarten? Dan is het gebruik van Cribox aan te raden. Cribox pasta is een bruine pasta die je op deuren, dekens, houtwerk of in de staarten van 'stalgenoten' smeert. De onaangename geur en vooral smaak zorgen ervoor dat het niet meer aantrekkelijk is voor jouw paard om in de besmeerde oppervlakten te bijten of te kauwen.

Anti-bijt bestellen?

Cribox Anti-bijt pasta voor jouw paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,- in Nederland én België. Liever even shoppen? Kom dan langs in één van onze filialen. Ruilen of retourneren is geen probleem en kan altijd binnen 30 dagen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Cribox
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!