Cribox

Cribox

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Cribox
  • Meerdere filters mogelijk

Cribox

Kauwt, bijt of likt jouw paard aan deuren, deken, hout en staarten? Dan is het gebruik van Cribox aan te raden. Cribox pasta is een bruine pasta dat onaangenaam is voor paarden wanneer zij hun tanden hier in zetten. De Cribox smeer je daarom op de deuren, dekens, hout of in de staarten. De onaangename geur en smaak zorgt ervoor dat het niet meer aantrekkelijk is voor je paard om te bijten of te kauwen.

Cribox voor paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,- (Nederland) of 99,- (België). Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen. Ruilen of retourneren is geen probleem en kan altijd binnen 30 dagen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Cribox
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!