Ekkia

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Ekkia
  • Meerdere filters mogelijk

Ekkia paardenartikelen

Ekkia is een ruitersportmerk en is gevestigd in Haguenau te Frankrijk. Bij het produceren van hun producten heeft Ekkia het welzijn van mens en dier hoog in het vaandel staan. In de collectie van Ekkia vind je verschillende innovatievepaardenartikelenzoalsEkkia halsters, paardrijbroekenen uiteraard de populairetouwhalsters.

Paardrijbroek van Ekkia

Wanneer je kiest voor een paardrijbroek van Ekkia ben je zeker van een trendy look. Doordat Ekkia al meer dan 40 jaar in de paardenbranche zit in bijna 70 landen geeft dit Ekkia de mogelijkheid om de meest innovatieve producten aan te bieden op de wereldmarkt met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Touwhalster

De razend populaire touwhalsters van Ekkia zijn er in verschillende soorten en maten. Een touwhalster kun je bijvoorbeeld gebruiken tijdens grondwerk, vrijheidsdressuur en trailerladen. Touwhalsters zijn hiervoor geschikt doordat ze wanneer nodig scherper inwerken dan een traditioneel halster. Bij een origineel touwhalster zitten de knopen op de plek van zenuwbanen op het hoofd, wanneer je het paard dan een correctie geeft zal dit beter doorkomen dan bij een normaal halster. Bovendien zijn de halsters van lichtgewicht waardoor paarden het touwhalster nauwelijks voelen wanneer er geen druk op staat. Touwhalsters zijn niet geschikt om je paard vast te zetten, hiervoor zijn de traditionele halsters bedoeld. 

Paardenspullen van Ekkia kopen

De meest populaire paardenartikelen van Ekkia bestel je natuurlijk op de website van Epplejeck of shop je in één van onze filialen! Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- in Nederland en België. Betaal achteraf binnen 30 dagen. En ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen. Ben je meer een eerst vergelijken, voelen, ruiken, passen en dan kopen type? Kom dan shoppen in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Ekkia
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!