Freejump

9 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Freejump
  • Meerdere filters mogelijk

Freejump

Freejump staat voor veiligheid en comfortabelheid voor paard en ruiter. Door de vele samenwerkingen met 's werelds beste ruiters, kan Freejump constant door de beugels innoveren. Dit is ook het doel van Freejump, om constant door de producten innoveren en er voor te zorgen dat deze voorzien worden van de nieuwste technologieën. De Freejump veiligheidsbeugels zijn gemaakt in Frankrijk.

Freejump Soft up Pro

Één van de bekendste producten van Freejump zijn de Freejump Soft up Pro veiligheidsbeugels. Deze beugel wordt gebruikt door verschillende top ruiters. De veiligheidsbeugel is veilig, simpel en is heel comfortabel. De zijkant is gemaakt van elastollan, dit zorgt er voor dat de zijkant elastisch is en kan bewegen. Mocht jij dus van jouw paard of pony vallen, dan buigt de zijkant zo mee dat je voet makkelijk uit de beugel kan zodat je niet blijft haken en er gevaarlijke situaties ontstaan.

Beugels van Freejump kopen bij Epplejeck 

Wil jij Freejump beugels kopen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf €49,- binnen Nederland én België. Betalen doe je achteraf binnen 14 dagen. Liever iets in de winkel uitzoeken? De freejump beugels worden in geselecteerde filialen verkocht.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Freejump
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!