Harcour

23 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Harcour
  • Meerdere filters mogelijk

Harcour

Harcour is een Frans paardensport merk. Door de vastberadenheid van Harcour om hun passie te delen, besloten ze producten te produceren die speciaal gemaakt zijn voor paarden, ruiters en amazones. De collectie van Harcour bestaat uit superluxe paardenspullen, bijvoorbeeld gave bodywarmers, vesten, halsters, rijbroeken, sokken en dekjes.

Zadel dekjes

De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt en ontworpen in Frankrijk. Dus wanneer je kiest voor de paarden producten van Harcour ben je verzekerd van een elegante en Frans getinte look. Zo zijn de dekjes van Harcour allemaal tot in details secuur afgewerkt en zeer luxe qua uitstraling.

Ruitersportartikelen van hoge kwaliteit

Harcour vergeet nooit dat paardrijden een sport is. Ze kiezen daarom de meest comfortabele materialen voor hun producten. De producten worden getest door gecertificeerde bedrijven om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Ook testen enkele ambassadeur ruiters regelmatig, gedurende een bepaalde periode, producten van Harcour uit. Vervolgens geven zij hun bevindingen van de testperiode, waarna eventuele verbeteringen of materiaal veranderingen plaats kunnen vinden. 
 
De meest luxe collectie van Harcour bestel je natuurlijk op de website van Epplejeck of shop je in één van onze filialen! Bestellen via onze webshop is voordelig en makkelijk. Bestel gratis vanaf 49 euro. Betaal achteraf binnen 14 dagen. En ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 30 dagen. Ben je meer een eerst vergelijken, voelen, ruiken, passen en dan kopen type? Kom dan shoppen in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Harcour
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!