Kentucky

112 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Kentucky
  • Meerdere filters mogelijk
  • van 4

Kentucky

Kentucky is een merk die gespecialiseerd is in het maken van diervriendelijke producten. Het doel van Kentucky is om producten te maken die jouw paard of hond beschermen en voor hen comfortabel zijn.  Het materiaal gebruik voor de producten van Kentucky mag zeker niet ten kosten gaan van andere dieren. Daarom is al het materiaal wat Kentucky gebruikt voor haar producten 100% diervriendelijk. Niet alleen voor de dieren die de producten gebruiken, maar ook zodat er geen dier voor geleden heeft.
Alle producten die Kentucky produceert voor haar producten zijn van hoge kwaliteit. De producten zijn makkelijk schoon te krijgen, waardoor ze minder vaak in de wasmachine hoeven en hierdoor langer mooi blijven.

De Kentucky collectie

Ondanks dat Kentucky nog niet heel lang bestaat, heeft Kentucky al wel een hele reeks bekende producten.Één van deze populaire producten is de Kentucky Showdeken. De deken is van een hoge kwaliteit en heeft een sterke buitenstof. De paardendeken heeft een ultra zachte binnen voering van artificiële konijnenvacht. De vacht is zacht voor de huid en voorkomt schuurplekken. Een ander populair product van Kentucky zijn de Velvet zadeldekjes. De zadeldekjes zijn stijlvol met een velvet look. Het artificieel lederen logo maakt dit dekje helemaal compleet, maar biedt toch ruimte voor het eventueel borduren van een logo!

Artificiële materialen

De Kentucky producten zijn alleen maar gemaakt van alleen maar artificiële materialen. Dit betekent dat Kentucky alleen gebruik maakt van materialen zonder dierlijke ingrediënten, zoals artificiële schapen- en konijnenvacht en kunstleer. Één van die materialen is artificiële wol, dit is op elk vlak beter dan echte wol. Het wol is vast gemaakt op een suède stof die luchtdoorlatend en ademend is. De productie ervan kost meer dan dat van echt wol. Het artificiële wol van Kentucky is net zo mooi en zacht als echt wol maar heeft als groot voordeel dat het veel vaker gewassen kan worden dan echt wol. 

Naast het artificiële wol produceert Kentucky ook artificieel konijnenvacht. Dit wordt voornamelijk gebruikt als binnen voering voor de paardendekens uit de Kentucky collectie. Het artificiële konijnenvacht heeft een aantal fijne voordelen. Omdat het materiaal super fluffy en zacht is, voorkomt het schuurplekken op de schouders van je paard. Daarnaast blijven de haren van je paard niet in de voering zitten. Omdat het materiaal bestaat uit zachte haartjes wordt de vacht van je paard glanzend bij het dragen van de paardendeken. Dit geeft hetzelfde resultaat als wanneer je je paard zou poetsen met een wollen handschoen. Nog een voordeel is dat de lichaamswarmte van je paard makkelijk wordt vastgehouden doordat de artificiële konijnenvacht kleine luchtzakjes creëert. Hierdoor is de deken extra warm voor je paard en biedt deze het ultieme comfort. 

Omdat Kentucky gebruik maakt van artificieel leder voldoet het merk aan hun bedrijfswaarden: kwaliteit, duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud. Het artificiële leder van Kentucky is waterbestendig en zal nooit beschadigd raken door water of vuil. Waar echt leder water en vuil absorbeert doet artificieel leder dit niet. Hierdoor zal het materiaal nooit uitdrogen, scheuren of verkleuren. In vergelijking met echt leder weegt artificieel leder minder. Hierdoor is het materiaal comfortabeler en kan het de prestatie van je paard verbeteren. Bovendien zie je amper verschil tussen echt leder en het artificiële leder, waardoor het perfect past bij de rest van je materiaal.

Kentucky items kopen bij Epplejeck

Wil je een mooie showdeken, een oornetje of een ander item van Kentucky bestellen voor jouw paard of hond? Dit kan bij Epplejeck gemakkelijk via de webshop, 24/7 zo vanuit je luie stoel. Ben jij meer een persoon die komt kijken, voelen en ruiken? Dan ben je welkom in één van onze superstores waar onze medewerkers klaar staan om jou te helpen!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Kentucky
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!