MSM Zwavel

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

MSM Zwavel voor gezonde pezen en spieren

Bij sommige paarden kunnen de pezen en spieren extra ondersteuning gebruiken, MSM Zwavel is de oplossing. MSM staat voor Methyl Sulfonyl methaan. Een supplement voor behoud van gezonde pezen, banden en bindweefsel. MSM wordt altijd in combinatie met zwavelgegeven, aangezien paarden dan het supplement beter opnemen. In het assortiment van Epplejeck vind je MSM Zwavel van merken zoals NAF en PharmaHorse.

Wanneer heeft je paard MSM Zwavel nodig

Paarden die weinig weidegang hebben krijgen minder beweging en worden dus sneller stijf. Daarom is het belangrijk om de spieren en pezen te ondersteunen. Daarnaast worden oudere paarden ook stijf en kunnen zij ook wat extra’s gebruiken. Paarden die herstellen van een blessure krijgen ook minder beweging. Sportpaarden worden vaak getraind, daarom is het belangrijk om de pezen en spieren goed te ondersteunen. MSM Zwavel draag namelijk ook bij aan het behoud van de elasticiteit van bindweefsel en kraakbeen.

MSM Zwavel online bestellen

MSM Zwavel als supplement voor je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland én België. Betalen kan achteraf binnen 30 dagen. Ben jij meer het eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!