Hittegolf

Hittegolf

26 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Paardenartikelen voor tijdens een hittegolf

We kennen het allemaal wel, een serie van minimaal 5 zomerse dagen waarvan zeker 3 boven een temperatuur van 25 graden. We zitten midden in een hittegolf. Het is belangrijk om het voor jou paard en jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. In deze themashop vind je producten voor je paard en jezelf die perfect te gebruiken zijn tijdens een hittegolf.

Zonnebrand crème voor je paard

Heeft jou paard een witte neus? Dan is het belangrijk om tijdens de periode van extreme zon goed in te smeren met zonnebrand. Wij hebben in ons assortiment speciaal een zonnebrand crème voor jou paard: De Sectolin Sun Protector. Deze crème heeft een factor van 30 en hij beschermt/verzorgt de gevoelige delen van de huid bij paard én ruiter!

Elektrolyten paard

Mocht je tijdens een hittegolf toch moeten trainen dan is het ook belangrijk om de vitaminen en mineralen van je paard goed aan te vullen. Tijdens een training zweet je paard onwijs veel en verliest hij of zijn veel lichaamszouten. Met elektrolyten van Epplejeck vul je deze na een zware training of periode van veel zweten weer goed aan. De Elektrolyten van Epplejeck is tevens wat zoutig, dit zorgt er voor dat je paard automatisch beter gaat drinken en de kans op uitdroging nog kleiner wordt.

Producten voor het wassen van je paard

Tijdens een hittegolf is het ideaal weer om je paard lekker te wassen. Epplejeck heeft de ideale producten die het wassen zo makkelijk mogelijk maken! Als eerste is de shampoo borstel van Epplejeck een must have. Deze borstel heeft een makkelijk handvat die te vullen is met water en shampoo. Door er daarna in te knijpen komt de shampoo en het water tegelijkertijd op je paard en hoef je dus geen extra handelingen uit te voeren. Als tweede hebben wij de NAF Cooling wash, dit is een fijne verkoelende bodywash die super makkelijk in gebruik is. De cooling was verkoelt niet alleen, maar ruikt ook nog eens heerlijk. Je geeft je paard dus een heerlijke wellness en maakt hem tegelijkertijd ook nog eens goed schoon!

Paardenartikelen kopen voor een Hittegolf bij Epplejeck

Paardenspullen voor een hittegolf koop je natuurlijk bij Epplejeck. Je kunt online bestellen via onze webshop of kom shoppen in één van de Epplejeck filialen. Je bestelt gratis vanaf 49 euro en betaalt achteraf binnen 14 dagen. En ook ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 30 dagen.


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!