Tonics

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Tonics
  • Meerdere filters mogelijk

Tonics

Tonics is een gedeelte van het merk Schockemöhle sport. Tonics is apart opgericht om uitmuntende schoenen en laarzen te produceren. Tonics is het resultaat van een lange ontwikkelingsfase, waarbij de medewerkers constant nieuwe doelen bedachten wat betreft het uiterlijk en functionaliteit van de schoenen en laarzen. Dit is dan ook terug te zien in de Tonics schoenen en laarzen. 

Tonics Rijlaarzen en Chaps

De producten van Tonics worden gemaakt van sterk Europees kalfsleer, het leer is zacht en glimmend en zit daarom in combinatie met de leren voering aan de binnenkant onwijs fijn. Tonics verkoopt zowel paardrijlaarzen als jodhpurs en chaps.

In nauwe samenwerking met professionele ruiters en amazones is Tonics druk bezig met het verbeteren en optimaliseren van de schoenen, laarzen en chaps. Met het doel om ruiters en amazones te geven wat ze echt nodig hebben, hoge kwaliteit, comfortabele en mooie rijlaarzen, jodhpurs en chaps als de perfecte basis voor een succesvolle rit te paard.

Tonics jodhpurs of chaps kopen bij Epplejeck

Wil jij Tonics producten kopen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je liever komen passen in de winkel? Geen probleem, kom gerust langs in één van onze filialen!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Tonics
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!