WoofWear

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • WoofWear
  • Meerdere filters mogelijk

Woofwear hoefschoen

De hoefschoen van Woofwear is ideaal als het aankomt op de gezondheid van jouw paard. De hoefschoenen kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld een hoefzweer, hoefkneuzing, een doorboorde zool of andere aandoeningen. De Woofwear hoefschoen kan niet gebruikt worden tijdens het rijden, maar is wel heel handig voor op stal of als jouw paard buiten loopt.

Voordelen van hoefschoenen

De Woofwear hoefschoen houdt vocht en vuil buiten doordat hij goed aansluit op de hoef. De schoen kan zowel op stal als buiten gebruikt worden. Ook kan deze hoefschoen van Woofwear in de wasmachine op 30 graden en dit betekent dus ook dat de hoefschoen herbruikbaar is!

Heeft jouw paard ijzers? Dan is er gen probleem want ook met hoefijzers kan de hoefschoen gebruikt worden. Door de rits is de schoen makkelijk aan en uit te trekken en de gegroefde zool zorgt voor meer grip. Het binnenmateriaal zorgt voor extra duurzaamheid en de asymmetrische rits voorkomt dat deze ongewenst opengaat.

Hoefschoen kopen?

Ben je opzoek naar een hoefschoen voor jou paard? Dan is dit makkelijk online te bestellen in onze webshop. Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je liever wat extra informatie over de hoefschoenen door van onze medewerkers? Kom dan shoppen in één van onze winkels! Ben jij nou benieuwd welke filialen het dichtste in de buurt liggen? Klik dan hier.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • WoofWear
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!