Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Binnenkort Epplejeck Duiven

Met trots kunnen wij jullie vertellen dat wij deze maand van start zijn gegaan met het bouwen van ons nieuwe Epplejeck filiaal in Duiven! Nog een Epplejeck filiaal erbij betekent nóg meer paardenspullen. Jippie!



De bouw is dus gestart en oh wat hebben wij er zin in! Duiven is een plaats in de Nederlandse provincie Gelderland en hoofdplaats van de gemeente Duiven. Duiven ligt vlak onder Arnhem en vlakbij het Nationaal Park Veluwezoom. 
 
Wist je dat:
•Dit het 14e filiaal van Epplejeck is?
•Dit filiaal een winkeloppervlakte van maar liefst 1.100m2 heeft?
•De MC Donalds op loopafstand van dit nieuwe filiaal zit? 

Het adres van het filiaal is:
Epplejeck Duiven
Toekomst 6
6921 PW Duiven 

*Update*

Inmiddels is er al heel veel vracht naar Duiven verzonden en zijn we ons filiaal aan het vullen met de tofste collecties en mooiste paardenitems. Zoals je op onderstaande foto's kunt zien begint het er al aardig op te lijken. Wij kunnen niet wachten om de deuren van ons filiaal nieuwe filiaal te openen, zodat jullie ons prachtige filiaal in Duiven kunnen bewonderen. Ben jij ook zo enthousiast?

*update*

Het filiaal is open gegaan op 12 februari 2021. Helaas konden wij vanwege de geldende COVID maatregelen op dat moment geen grote opening doen zoals je die van ons gewend bent. Maar niet getreurd... een officiële opening met knallende feestaanbiedingen houd je nog van ons tegoed!

opening duiven update


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.