Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws

Epplejeck van oranje naar groen: op weg naar duurzaamheid!

Verandering galoppeert binnen bij Epplejeck en brengt een frisse wind van duurzaamheid mee! Met vastberaden passen treden wij ook de groene revolutie in. Ontdek hoe Epplejeck, met een hart voor paarden én de aarde, haar koers verlegt naar een duurzamere toekomst. Spoiler alert: dit wordt een rit vol eco vriendelijke stijl en bewuste keuzes. Wil je Epplejeck's duurzame reis volgen? Lees dan snel verder!
Lees meer

Binnenkort: Epplejeck Luik

Ja! Dat lees je goed! Wij openen ons 21e filiaal in het Belgische Luik! Wil je ook zo graag weten wat er allemaal gebeurd tijdens het bedenken, maken en opbouwen van onze nieuwe superstore? In deze blog lees je alle ins & outs van ons 21e filiaal. Houd deze blog goed in de gaten en mis niks wat er allemaal in Luik gebeurd!
Lees meer

N Brands X Epplejeck ruitersportcollectie

Heb je het al gehoord? Samen met N BRANDS hebben wij een collectie voor paard en ruiter ontworpen! Nu de collectie eindelijk uit is, vertellen wij jou er graag alles over in deze blog.
Lees meer

NIEUW bij Epplejeck : Roan

Bij Roan passen wij duurzaamheid toe in alle beslissingen die wij nemen. Van het designen van de collectie tot aan het werkelijke product houden wij altijd de mens, het dier, de planeet en het milieu in gedachten.
Lees meer

Binnenkort: Epplejeck Den Bosch

Heb je het fantastische nieuws al gehoord? Binnenkort open wij een nieuw filiaal in het prachtige Den Bosch. Lees gauw wat de hints waren en welke updates er al zijn inmiddels.
Lees meer

Binnenkort: Epplejeck Merksem

Breaking Epplejeck news: binnenkort openen wij een nieuw filiaal. Lees snel verder om erachter te komen waar het nieuwe filiaal komt.
Lees meer

Binnenkort: Epplejeck Westerlo

Heb je het al gehoord?! Epplejeck opent haar vijfde filiaal in België, deze keer in het mooie Westerlo. Benieuwd hoe wij het bekend hebben gemaakt en wil je op de hoogte blijven? Lees dan onze blog.
Lees meer

Binnenkijken bij: Mandy

Lees meer

Here we go again: Epplejeck Harelbeke (Kortrijk)

Het nieuws is je vast niet ontkomen. Binnenkort openen wij een nieuw filiaal in Harelbeke (Kortrijk). Wij hebben jullie een aantal tips gegeven over ons 17e filiaal. Benieuwd? Lees gauw verder!
Lees meer

Epplejeck Genk is on it's way!

Heb jij het nieuws al gehoord? Wij openen binnenkort ons 16e Epplejeck filiaal, dit keer in de mooie stad Genk. Wij hebben jullie een aantal tips gegeven over ons nieuwe filiaal, en zo is dat gegaan.
Lees meer

Horseware Ireland's Eco Collectie: Van plastic flesje naar turnout

Nieuw in ons assortiment van Horseware: De Eco Collectie. Binnen deze collectie lanceert Horseware hun eerste duurzame paardendeken die aansluit bij hun duurzaamheidsdoelstellingen door consumentenafval een tweede leven te geven!
Lees meer

Binnenkort: Epplejeck Lochristi

Nog heel eventjes geduld voordat wij binnenkort ons 15e filiaal gaan openen, dit keer in Lochristi. Naast Epplejeck Zaventem komt binnenkort dus een spiksplinternieuw filiaal in Lochristi, dat betekent dat we vanaf dan twee Epplejeck filialen in België hebben! 😊
Lees meer

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.