Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

NIEUW bij Epplejeck : Roan

Bij Roan passen wij duurzaamheid toe in alle beslissingen die wij nemen. Van het designen van de collectie tot aan het werkelijke product houden wij altijd de mens, het dier, de planeet en het milieu in gedachten.


Roan

Compleet nieuw bij Epplejeck : ROAN. Roan bestaat sinds 2022. Door te kiezen voor Roan, kies je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het milieu. De kleding wordt zoveel mogelijk gemaakt van gerecyclede garen en vezels, waardoor we 50% van het energieverbruik en de kooldioxide-uitstoot verminderen bij het proces! Ons productieproces begint bij het creëren van het best mogelijke design voor de kledingstukken. We willen dat onze items functioneel, comfortabel, maar ook stylish zijn, zodat jij zo lang mogelijk van onze producten kunt genieten! 


De collectie bestaat uit de meest comfortabele t-shirts, hoodies, vesten, tanktops, joggingsbroeken en sport tops. Neem bijvoorbeeld de Hoodie Roan Cycle One. Deze hoodie is gemaakt van een sportieve buitenstof dat sneldrogend is, maar heeft een super zachte binnen voering. Gemaakt uit gerecycled polyester!


Met de Joggingsbroek Roan Cycle One maak je de outfit compleet. Met een fijne high waist tailleband van elastische ribstof. Beschikbaar in donkerblauw, donkergroen, zwart en lichtbruin.


Voor de zomermaanden heeft Roan het sportieve Shirt Roan Cycle One. Deze is zeer ademend en sneldrogend. Hou je toch meer van polo’s? We’ve got your back! Polo Roan Cycle One is gemaakt uit dezelfde gerecyclede Nylon. Gedecoreerd met een zeer mooi Roan logo op de borst



Toch nog te warm? Ga voor de Top Roan Cycle One om je sportieve look af te maken. Beschikbaar in 4 kleuren! Donkerblauw, donkergroen, zwart en lichtbruin. Met de Sports Top Roan Cycle One ben je voorbereid op de meest zware workouts. Van je paard trainen tot hardlopen, deze zomerse top van Roan biedt voldoende bewegingsvrijheid.



Voor de koudere dagen kan je deze super trendy tops en T-shirts combineren met het Vest Roan Cycle One. Verkrijgbaar in donkerblauw, donkergroen, lichtbruin en zwart.



Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.