Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

N Brands X Epplejeck ruitersportcollectie

Heb je het al gehoord? Samen met N BRANDS hebben wij een collectie voor paard en ruiter ontworpen! Nu de collectie eindelijk uit is, vertellen wij jou er graag alles over in deze blog.


N BRANDS

Epplejeck heeft de handen ineens geslagen met N BRANDS, het moederbedrijf van mode-ondernemer Nikkie Plessen. Naast de succesvolle merken NIKKIE, NIK&NIK, selected by KATE MOSS, N BEAUTY, N HOME, Sportswear en Skiwear, kon een lijn in de ruitersportbranche niet uitblijven.

N BRANDS X Epplejeck collectie voor paard en ruiter

N BRANDS en Epplejeck hebben samen een collectie ontwikkelt voor ruiter en paard. De stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen van N BRANDS zijn verrijkt met de kwaliteit en jarenlange ervaring die wij als ruitersportwinkel hebben opgedaan.

De collectie voor ruiter bestaat uit paardrijbroeken, hoodies, trainingsshirts, jassen, coltruien, handschoenen, sokken en accessoires.

Voor het paard zijn bijpassende zadeldekken, dekens, halsters, oornetjes en peesbeschermers ontworpen.


Paard en ruiter zijn helemaal check, met de collectie van N BRANDS x Epplejeck.


De collectie N BRANDS x Epplejeck

De collectie is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. Black/Green en Navy/Pink. Ga jij voor mat of shiny? Effen of een toffe print? En het allerleukste aan deze collectie? Je kan alles met elkaar mixen en matchen!

 
De volledige collectie is verkrijgbaar bij alle Epplejeck filialen in Nederland en België en op onze website natuurlijk.
De gehele collectie voor de ruiter is beschikbaar in maat 32 t/m 42. De collectie voor paarden is maat Pony, Cob en Full.


Shop de fantastische N BRANDS x Epplejeck collectie hier! 

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.