Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws

Wat te doen tegen mok?

Nu de paddocks en weides weer in een natte boel zijn veranderd, krijgen veel paarden te maken met de vervelende huidaandoeding mok. In deze blog leggen wij uit wat mok precies is, de oorzaken en hoe je mok kan behandelen.
Lees meer

Ontdek het comfort van Stapp Horse Deocell paardrijsokken

Of je nu op stal bent of in het zadel zit, comfortabele sokken maken het verschil. Maak kennis met de Stapp Horse Deocell paardrijsokken - een perfecte combinatie van stijl, ondersteuning en innovatie, ontworpen voor comfort!
Lees meer

Veilig op buitenrit met je paard

Buitenritten met je paard kunnen een geweldige manier zijn om te genieten van de natuur, te ontspannen en een sterke band op te bouwen. Toch brengt het verkennen van onbekend terrein met je viervoetige metgezel enkele uitdagingen met zich mee, met name op het gebied van veiligheid. QHP heeft diverse artikelen die ervoor zorgen dat jij en je paard zo veilig mogelijk van A naar B kunnen rijden. In deze blog zullen we enkele essentiële tips bespreken om ervoor te zorgen dat jij en je paard veilig en plezierig van een buitenrit kunnen genieten.
Lees meer

Lammert Haanstra - de dubbele longe

In deze nieuwe gastblog vertelt Lammert Haanstra over het longeren met de dubbele longe. Waarom zou je met een dubbele longe gaan longeren en wat voor effect heeft dit op je paard. Daarnaast geeft Lammert nog een aantal handige tips voor het bevestigen van de dubbele longe bij verschillende situaties. Lees dus gauw verder!
Lees meer

Tips voor het houden van een ouder wordend paard

Elke paardeneigenaar wil natuurlijk zijn trouwe viervoeter zo lang mogelijk bij hem houden. Helaas kan je niet voorkomen dat je paard ouder wordt. Wat je wel kan doen is ervoor zorgen dat je viervoeter zo gezond mogelijk blijft. Zo kunnen jullie samen genieten van zijn oude dag.
Lees meer

Gastblog Bucas: Met welke Bucas najaarsdeken verwelkom jij de herfst?

De dwarrelende blaadjes, de ondiepe plassen op het erf en je handen warmen aan een dampende kop thee in de kantine: de herfst heeft zo zijn eigen charme op stal. Maar voor jouw paard kan het nog best even wennen zijn, die nieuwe weersomstandigheden. Een deken kan dan een fijne oplossing zijn. Met deze Bucas dekens verwelkomen jij en jouw paard de herfst het beste.
Lees meer

De 5 favorieten van Renate van Uytert

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten andere paardeneigenaren gebruiken voor hun paard(en)? In de 5 favorieten van, lichten paardenmensen producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt Renate van Uytert, wat haar favoriete artikelen zijn!
Lees meer

Tips over het afspenen van je veulen

Ga je binnenkort je veulen afspenen? Is dit voor jou de eerste keer dat je een veulen gaat afspenen of ben je op zoek naar tips? In deze blog geven wij jou alle ins en outs over het afspenen van een veulen.
Lees meer

Verschillende therapeutische producten voor je paard

In de vorige blog legden wij uit welke verschillende werkingen er zijn qua Therapy materialen voor je paard. Nu lichten wij per merk uit welke therapeutische producten wij in het assortiment hebben en voor welke spiergroepen ze goed zijn.
Lees meer

De werking van verschillende Therapy materialen bij je paard

Hoor jij ook steeds meer verhalen over Therapy producten bij paarden en heb je geen idee wat het inhoudt? In deze blog leggen wij jou alles uit over de verschillende werkingen van de Therapy materialen die je kan gebruiken bij jou paard.
Lees meer

Zomerse bescherming: Houd je paard comfortabel en vliegvrij!

Na een periode van typisch Hollands zomerweer, lijkt het erop dat de regendekens weer tijdelijk de kast in kunnen en dat het zonnetje zich weer vaker gaat laten zien. Met deze warmere temperaturen komen helaas ook altijd weer talloze vliegen, dazen en andere stekende insecten tevoorschijn. Maar maak je geen zorgen, want we hebben een paar slimme tips om jouw trouwe paard deze zomer comfortabel en beschermd te houden.
Lees meer

Hoe versterk je de band met je paard? - Gastblog QHP

Dat ultieme vertrouwen tussen jou en je paard, dat willen we allemaal. Maar hoe bereik je dat? Werken aan je band kan zowel tijdens het rijden als op de grond. Natuurlijk zijn er verschillende benodigdheden die je hierbij helpen. In deze blog lichten we een aantal QHP items uit die je kunt gebruiken. Lees snel verder, vul je zadelkamer aan met deze handige benodigdheden en begin met oefenen!
Lees meer

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.