Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws

6 musthaves voor je paard met mooi weer

Met de zon die hoog aan de hemel staat, is het tijd om je paard voor te bereiden op de warmere dagen die voor ons liggen. Of je nu geniet van ontspannen ritten in het bos of je paard traint voor een wedstrijd, het is essentieel om de juiste bescherming te bieden tegen de vervelende insecten en de hitte. Ontdek in deze blog de musthaves voor je paard tijdens mooi weer!
Lees meer

Tien redenen om je paard te verzekeren - Gastblog EFO

Je wilt er waarschijnlijk liever niet aan denken, maar het houden van paarden brengt risico’s met zich mee. Jouw paard kan bijvoorbeeld een ongeluk krijgen, maar je kunt ook te maken krijgen met kreupelheid of koliek. Als je paard verzekerd is, hoef je in zo’n situatie gelukkig niet wakker te liggen over de financiële consequenties. In deze blog vertelt Gea Draaijer, inspecteur bij EFO Paardenverzekering, alles over de voordelen van een paardenverzekering.
Lees meer

Optimale vliegenbescherming met de zomercollectie van QHP -Gastblog QHP

Met de zomer voor de deur worden de dagen langer en is het weer tijd om heerlijk buiten te rijden in het zonnetje. Maar met de warme temperaturen komen ook de vervelende insecten tevoorschijn. Gelukkig heeft de zomercollectie van QHP een prachtige nieuwe collectie vliegbescherming ontworpen om je paard optimaal te beschermen tegen deze kleine indringers.
Lees meer

Hoe help ik mijn paard te verharen?

Vliegen de haren van je paard je ook al om de oren? De tijd van het verharen is echt weer aangebroken. Verharen kan veel energie vragen van je paard of pony. In deze blog geven wij tips hoe je het beste je viervoeter hiermee kan helpen.
Lees meer

Voerkeuze tips – Gastblog Paardenarts

Op het gebied van paardenvoeding is er ontzettend veel te koop, waardoor het begrijpelijk is dat het maken van een juiste voor je paard best lastig kan zijn. Wat is de basis in het rantsoen en waar vul je aan? Ruwvoer en krachtvoer zijn twee componenten, maar wat is wat? Wat heeft je paard echt nodig? Natuurlijk wil jij graag het beste voor jouw paard. In dit artikel enkele tips!
Lees meer

Tips voor de perfecte Valentijnsdag met je paard

Valentijnsdag, de dag waarop je extra veel aandacht besteedt aan je liefde. Nu denk je natuurlijk aan je vriend of vriendin. Maar voor veel mensen is dat toch wel hun paard. Je paard die elke dag voor je klaar staat en super veel liefde geeft waar nodig is. Tijd om je viervoeter eens lekker in de watten te leggen. Epplejeck heeft hiervoor een aantal tips!
Lees meer

Epplejeck van oranje naar groen: op weg naar duurzaamheid!

Verandering galoppeert binnen bij Epplejeck en brengt een frisse wind van duurzaamheid mee! Met vastberaden passen treden wij ook de groene revolutie in. Ontdek hoe Epplejeck, met een hart voor paarden én de aarde, haar koers verlegt naar een duurzamere toekomst. Spoiler alert: dit wordt een rit vol eco vriendelijke stijl en bewuste keuzes. Wil je Epplejeck's duurzame reis volgen? Lees dan snel verder!
Lees meer

De voordelen van brandnetel - Gastblog HorseFitShop

In deze blog gaan we dieper in op de verschillende functies van brandnetel en hoe dit een positief effect kan hebben op je paard. We zullen ook bespreken hoe brandnetel kan worden gebruikt als een detox behandeling en welke ondersteunde functie brandnetel nog meer biedt voor jouw paard. Het belooft een boeiend en informatief stuk te worden waar je veel waardevolle inzichten uit kunt halen.
Lees meer

Welke paardrijcap biedt de meeste veiligheid?

Paardrijden is een magisch samenspel, het is een unieke sport wat je samen met je geliefde viervoeter doet. Naast dat het een bijzondere mooie sport is, gaat het niet zonder gevaren. Eén van de risico’s die op de loer ligt is dat jij als ruiter ten val komt. Iets wat alle ruiters wel eens meegemaakt hebben en wat ben je dan blij met je cap, want veiligheid boven alles! Een paardrijcap biedt bescherming voor jouw hoofd, tenzij de cap niet goed om je hoofd zit. Maar hoe weet je wanneer een cap goed zit of niet? In deze blog vertellen wij je alles over hoe jij het beste een paardrijcap kunt kiezen.
Lees meer

Vuurwerkstress bij je paard

Ja, het is bijna zover, 2024. Wij hebben er weer zin in, hopelijk jullie ook. Maar de paarden worden iets minder vrolijk van al het vuurwerk. Alle paardenliefhebbers proberen zoveel mogelijk uit de buurt van hun paarden vuurwerk af te schieten, maar dat mag soms niet helpen. In deze blog lees je alles over hoe je om kan gaan met de vuurwerkstress van je paard.
Lees meer

Unieke cadeau ideeën voor de feestdagen

Terwijl het feestseizoen nadert, hangt de sfeer van mensen iets geven in de lucht, en wat is een betere manier om te vieren dan met een standaard cadeau of een doordacht feestdagen cadeau? Hoewel Secret Santa zijn eigen charme heeft, ben je misschien meer in de stemming voor direct je cadeau tegen aan een dierbare. In deze blog zullen we de vreugde van het geven tijdens de feestdagen verkennen en creatieve en betekenisvolle cadeau ideeën aanbieden om je feestdagen echt gedenkwaardig te maken.
Lees meer

Mijn DIY Adventskalender

Opnieuw is het jaar voorbijgevlogen en staat december voor de deur! Dit betekent vaak dat de stress over cadeaus weer begint. Wie geef je wat en waar kan je dat ene cadeau nog kopen? Dit jaar willen we je helpen de stress te vermijden en hebben we het perfecte idee gevonden. Een zelfgemaakte adventskalender met allerlei geweldige cadeautjes, paard- en ruitereditie. Met veel kleine cadeautjes kun je iemands december echt opvrolijken. En eerlijk gezegd, wat is er beter dan een adventskalender delen met je paard oftewel je beste vriend?
Lees meer

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.