Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws

Onze 10 favoriete items uit de Black Friday deals

Daar zijn ze weer hoor, onze Black Friday deals! Omdat wij niet konden wachten tot dit weekend hadden wij al een paar leuke deals voor jullie, zoals de op = op ruiming tot -75% korting. Maar dit weekend zijn er weer nog meer deals bijgekomen. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Speciaal voor jullie hebben wij onze tien favoriete items uitgelicht.
Lees meer

4 tips voor een opgeruimde zadelkast

Eerlijk, hoe lang hou jij je zadelkast of kamer netjes nadat je hem hebt opgeruimd? Juist, niet heel lang dus. Droom jij ook van een opgeruimde zadelkast maar weet je niet waar je moet beginnen? We got you, in deze blog geven wij jou tips voor nette zadelkast.
Lees meer

QUUR | Get out of your comfort zone

#confidentquur | Voel jij je altijd helemaal goed in jouw basic rijoutfit, maar is het toch tijd om er een schepje bovenop te doen? Misschien een subtiel detail, of een compleet nieuwe print? Goed nieuws! De nieuwe collectie van Quur laat ons opnieuw stralen met te gekke basics, toffe prints en nieuwe kleuren. En dit keer hebben ze ook aan alle mannelijke ruiters gedacht met een complete mannen collectie. Hoe tof is dat!?
Lees meer

Binnenkort: Epplejeck Den Bosch

Heb je het fantastische nieuws al gehoord? Binnenkort open wij een nieuw filiaal in het prachtige Den Bosch. Lees gauw wat de hints waren en welke updates er al zijn inmiddels.
Lees meer

Verveling op stal

Sommige paarden staan in de zomer en winter altijd buiten, waar ze ook beschikking hebben over een fijne schuilstal. Dit is niet voor ieder paard weggelegd, met het gevolg dat paarden winterdag meer op stal staan dan in de zomer. Op stal slaat de verveling vaak snel toe. Verveling kan omslaan in stress, wat tot stalondeugden kan leiden. Heb jij wel eens kritisch naar je paard gekeken en je afgevraagd of hij nog wel happy in zijn stal staat? Hieronder vind je een aantal tips waarmee je jouw paard wat afleiding kan geven, op stal en in het land. Want met simpele tips en trucs heeft je paard meer plezier, ook als hij langer op stal moet staan!
Lees meer

Ben jij zichtbaar in het donker? Reflectie voor jou én je paard

Het wordt ’s avonds weer vroeg donker en de kans is groot dat jij weer met je paard naar de binnenbak gaat om te trainen. Ideaal wanneer deze binnenbak op loopafstand is, maar heb jij voldoende verlichting om jezelf én je paard in het donker zichtbaar te maken? In het assortiment van Epplejeck hebben wij aan alles gedacht om te zorgen dat jij in het donker veilig met je paard op pad kunt. Lees snel verder welke reflecterende producten niet mogen ontbreken wanneer je in het donker met je paard buiten loopt.
Lees meer

Gastblog Bucas: Met welke Bucas najaarsdeken verwelkom jij de herfst?

De dwarrelende blaadjes, de ondiepe plassen op het erf en je handen warmen aan een dampende kop thee in de kantine: de herfst heeft zo zijn eigen charme op stal. Maar voor jouw paard kan het nog best even wennen zijn, die nieuwe weersomstandigheden. Een deken kan dan een fijne oplossing zijn. Met deze Bucas dekens verwelkomen jij en jouw paard de herfst het beste.
Lees meer

Top 5 herfstkleuren en favoriete producten

Met de bladeren die inmiddels verkleuren is de herfst echt begonnen! Tijd om je kledingkast te vullen met kleding voor de herfst. Heb je echt geen idee wat nu helemaal hot is? EJ’er Deborah vertelt in deze blog wat haar favoriete kleuren zijn dit najaar en wat haar must have items zijn van de wintercollectie.
Lees meer

Onze top 6 om je paard te verwennen op dierendag

Voor onze paarden is het eigenlijk altijd dierendag, want wij verwennen ze altijd. Maar hoe zorg je ervoor dat je met dierendag je viervoeter extra verwend? Je bent niet de enige met dit probleem! Daarom hebben wij een top zes gemaakt met hoe jij je paard extra kan verwennen op dierendag.
Lees meer

Is graanvrij voeren de nieuwste trend?

Ongetwijfeld is het je al opgevallen, steeds vaker zie je dat paardenvoer graanvrij wordt gemaakt. Om je beter inzicht te geven over paardenvoer zonder graan, zetten wij in deze blog alle plus en minpunten voor je op een rijtje.
Lees meer

New in, Pivo Pod

Je training perfect filmen, zonder dat iemand je hoeft te helpen? Dat kan! Ontmoet je nieuwe trainingspartner: Pivo Pod. Met de nieuwste technologieën, word je training zonder problemen gefilmd. In deze blog leggen wij jou alles uit over dit fantastisch systeem, dat nieuw in ons assortiment is.
Lees meer

Hoe weet ik welke dekenmaat mijn paard heeft?

Iedere paardeneigenaar kent het dilemma wat de dekenmaat heet. Wanneer weet je nou welke maat je paard heeft? Daarom leggen wij jou alles uit in deze blog over de verschillende dekenmaten. En hoe je nou de juiste dekenmaat voor je paard kiest.
Lees meer

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.