Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Trends & Tips

Tips over het afspenen van je veulen

Ga je binnenkort je veulen afspenen? Is dit voor jou de eerste keer dat je een veulen gaat afspenen of ben je op zoek naar tips? In deze blog geven wij jou alle ins en outs over het afspenen van een veulen.
Lees meer

Verschillende therapeutische producten voor je paard

In de vorige blog legden wij uit welke verschillende werkingen er zijn qua Therapy materialen voor je paard. Nu lichten wij per merk uit welke therapeutische producten wij in het assortiment hebben en voor welke spiergroepen ze goed zijn.
Lees meer

De werking van verschillende Therapy materialen bij je paard

Hoor jij ook steeds meer verhalen over Therapy producten bij paarden en heb je geen idee wat het inhoudt? In deze blog leggen wij jou alles uit over de verschillende werkingen van de Therapy materialen die je kan gebruiken bij jou paard.
Lees meer

Zomerse bescherming: Houd je paard comfortabel en vliegvrij!

Na een periode van typisch Hollands zomerweer, lijkt het erop dat de regendekens weer tijdelijk de kast in kunnen en dat het zonnetje zich weer vaker gaat laten zien. Met deze warmere temperaturen komen helaas ook altijd weer talloze vliegen, dazen en andere stekende insecten tevoorschijn. Maar maak je geen zorgen, want we hebben een paar slimme tips om jouw trouwe paard deze zomer comfortabel en beschermd te houden.
Lees meer

New in: Free Horse

Heb je het al gezien? Bij Epplejeck hebben wij een nieuw merk in het assortiment, namelijk Free Horse. In deze blog laten wij jou kennismaken met het nieuwe merk en vertellen wij precies wat het merk allemaal aanbiedt. Free Horse is het perfecte merk als je graag in vrijheid werkt met je paard!
Lees meer

QUUR | Exclusive Sportswear SS23

Wauw, Quur heeft weer een prachtige zomercollectie geproduceerd met mooie pastelkleuren en gave items! In deze blog nemen we je mee langs onze favorieten van de Quur zomercollectie 2023. De collectie is voor vrouwen en mannen, hoe tof?!
Lees meer

Checklist voor op wedstrijd

We kennen het waarschijnlijk allemaal wel : wedstrijdstress! Je moet aan veel verschillende dingen denken en dan kan je nog wel eens wat vergeten. In deze blog nemen we de Epplejeck wedstrijd checklist met je door zodat jij zorgeloos met jouw favoriete viervoeter op wedstrijd kunt.
Lees meer

Waar moet je op letten als je paard weer het gras op gaat - Gastblog Pavo

De zomer komt eraan en de paarden kunnen weer het land op! Lekker grazen en rennen door de groene weides maar, wist je dat dit ook een erg gevaarlijke periode is voor paarden? Daarom is het belangrijk om het krachtvoer aan te passen op de hoeveelheid dat jouw paard op de weide staat. In deze gastblog geeft Pavo je tips om de overgang van stal naar wei zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Lees meer

In 7 stappen een voorjaarsschoonmaak houden op stal

Voel jij het al? Langzaam verdwijnt het koude en natte weer, de vogels zijn aan het zingen, de natuur kleurt groen en bomen, bosjes en bloemen bloeien in de mooiste kleuren. De lente is eindelijk aangebroken!
Lees meer

De 7 musthaves van de 2023 zomercollectie

Jaaaa, de gehele zomercollectie kan je online en in onze winkels vinden. Ben je ook echt toe aan een nieuw zomers setje voor jou en je paard? In deze blog vertelt EJ’er Deborah welke musthaves echt niet in je kast mogen ontbreken deze zomer.
Lees meer

Maagzweren bij paarden

Heeft jouw paard al eens last gehad van maagzweren of is jouw paard hier gevoelig voor? Lees dan snel mee in deze blog hoe je je paard kan ondersteunen met behulp van NAF GastriVet.
Lees meer

Hoe help ik mijn paard te verharen?

Vliegen de haren van je paard je ook al om de oren? De tijd van het verharen is echt weer aangebroken. Verharen kan veel energie vragen van je paard of pony. In deze blog geven wij tips hoe je het beste je viervoeter hiermee kan helpen.
Lees meer

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.