Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Binnenkort: Epplejeck Den Bosch

Heb je het fantastische nieuws al gehoord? Binnenkort open wij een nieuw filiaal in het prachtige Den Bosch. Lees gauw wat de hints waren en welke updates er al zijn inmiddels.

Opening Den Bosch

De opening is bekend! 

Eindelijk mogen wij het jullie vertellen, Epplejeck Den Bosch gaat 7 december 2022 om 14.00 open. Om de opening te vieren met jullie hebben wij een spectaculaire opening waarbij de eerste 250 klanten een rijbroek krijgen voor maar 1 euro! Daarnaast zijn er superveel kortingsaanbiedingen, worden er gratis goodiebags uitgedeeld en zijn er vele, leuke prijzen te winnen. Bekijk hier alle feestaanbiedingen

Kan je niet wachten tot de opening? Hieronder delen wij de allerlaatste sneakpreview van het nieuwe filiaal. Met genoeg leuke en toffe producten zijn wij helemaal klaar voor de opening! Tot 7 december. 


Den Bosch laatste opbouw 1Den Bosch laatste opbouw 2

Den Bosch laatste opbouw 3Den Bosch laatste opbouw 4

Update 15 november

Met man en macht wordt er op dit moment gewerkt om het filiaal spik en span te maken. Inmiddels staat de boom al en zijn we druk bezig met de toonbank. Binnenkort komen de eerste producten al in de winkel te liggen! Houd onze socials en de website goed in de gaten voor meer informatie. Wanneer denk jij dat het filiaal opengaat? 

Den Bosch opbouw 15-11 1Den Bosch opbouw 15-11 2

Den Bosch opbouw 15-11 3Den Bosch opbouw 15-11 4

Update 3 november

Na de bekendmaking zijn wij natuurlijk gelijk aan de slag gegaan om het pand een Epplejeck sausje te geven. Inmiddels zitten de eerste stellingen er al in. Ben je benieuwd naar de eerste foto's? Bekijk ze dan snel hieronder! 

Den Bosch Opbouw 3-11 1Den Bosch Opbouw 3-11 2

Epplejeck Den Bosch

Iedereen bij Epplejeck zit inmiddels aan de Bossche bollen want eindelijk komt er een filiaal in Den Bosch! Maar voordat wij het zo maar konden bekend maken, moesten wij natuurlijk door middel van hints jullie laten raden waar het filiaal kwam. Heb je de hints gemist? Bekijk ze hieronder snel terug!

Den bosch hint 1
Den bosch hint 2
Den bosch hint 3

PS: wij zijn opzoek naar toppers die het team in Den Bosch komen versterken! Neem snel een kijkje op www.werkenbijepplejeck.nl en solliciteer nu!
Vacature Den Bosch

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.