Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Binnenkort: Epplejeck Luik

Ja! Dat lees je goed! Wij openen ons 21e filiaal in het Belgische Luik! Wil je ook zo graag weten wat er allemaal gebeurd tijdens het bedenken, maken en opbouwen van onze nieuwe superstore? In deze blog lees je alle ins & outs van ons 21e filiaal. Houd deze blog goed in de gaten en mis niks wat er allemaal in Luik gebeurd!


Update 23 mei: zaterdag is de opening al!

Time flies when you're having fun! Nog niet zolang geleden kondigde wij de opening aan van onze 21e winkel en nu zaterdag 27 mei  is de opening ineens al. Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als wij! De opening belooft een groot feest te worden met spectaculaire aanbiedingen zoals een rijbroek voor maar 1 euro. Met zijn allen hebben we ervoor gezorgd dat de winkel er niet alleen prachtig uitziet maar ook goed gevuld zodat je urenlang shopplezier hebt! Bekijk hier alle informatie over Epplejeck Luik en hieronder delen wij de laatste foto's van het nieuwe filiaal.Update 15 mei: de laatste loodjes

Nog maar 12 dagen en dan is het zo ver, de feestelijke opening van Luik! Nadat wij de openingsdatum bekend hebben gemaakt, zijn wij gelijk begonnen met het vullen van de winkel. Zo kan je binnenkort de mooiste paardenspullen gaan shoppen. De bouwvakkers hebben weer met man en macht ervoor gezorgd dat de winkel er prachtig uitziet. Wil je graag weten wat de spectaculaire openingsacties zijn? Bekijk hier alle aanbiedingen voor de opening


De opening is bekend! 

Wij houden jullie niet langer meer in spanning en vertellen eindelijk wanneer de opening is. Op zaterdag 27 mei vanaf 09.00 uur opent Epplejeck Luik voor het eerst haar deuren! Bij een knallende opening horen natuurlijk ook spectaculaire openingsacties, maar die houden wij nog heel even geheim. Maar de acties voor het 5 jarig bestaan zijn wel bekend! Bekijk hier alle jubileum acties, kleine hint de cijfer 5 zal je vaak terug zien. Hieronder delen wij ook nog eens de nieuwste foto's van het filiaal. Bouwen, bouwen, bouwen...

We hebben onze kundigste en ervaren team bij elkaar geroepen om van Luik het mooiste filiaal ooit te maken! Onze bekwame bouwers helpen ons bij de opbouw van alle winkels, dus wij hebben er de volste vertrouwen in!

via GIPHY

Inmiddels begint de winkel steeds meer vorm te krijgen en kunnen wij niet wachten tot de opening. Wanneer de opening is maken wij heel binnenkort bekend, nog eventjes geduld dus ;). Zoals je hieronder kan zien, zijn de bouwvakkers druk bezig met de stellingen zodat de winkel gevuld kan worden prachtige paardenspullen. Houd onze website en socials goed in de gaten om niks te missen over het nieuwe filiaal! 
Update 24 april 2023

Yes! Epplejeck opent binnenkort haar deuren in Luik! De bouwvakkers zijn al druk bezig om ervoor te zorgen dat de winkel er prachtig uitziet. We hebben nu al zoveel zin om de winkel te vullen met al onze mooie artikelen en nieuwste collecties. Wij houden jullie nog wel even in spanning wanneer we precies gaan openen en wat de exacte locatie is. Hieronder kan je alvast een kleine sneak peak vinden hoe de verbouwing verloopt! 


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.