Terug naar overzicht

Feestelijke opening Epplejeck Zaventem bekend!

maandag, 07 mei 2018

Op 23 mei om 14:00 uur is de officiële feestelijke opening van het 12e filiaal van Epplejeck in Zaventem (België.)! En guess what, er zijn ook al een aantal spectaculaire openingsacties bekend!

Er wordt ondertussen nog hard gewerkt door het bouwteam en het enthousiaste EJ-team om de Epplejeck-sfeer naar binnen te halen, maar het 12e Epplejeck filiaal begint al aardig vorm te krijgen! De stellingen staan en de eerste vrachtwagens met goederen zijn al geleverd. Alleen nog afwerken, vullen en de puntjes op de i en dan kan de grand opening in Zaventem (Brussel) van start. Veel tijd is er ook niet meer want de spectaculaire opening is al op woensdag 23 mei om 14:00 uur!

Uiteraard wordt deze opening feestelijk gevierd met spectaculaire acties en aanbiedingen waarvan we er al een aantal mogen verklappen. Zo krijgen de eerste 250 klanten 1 rijbroek voor 1 euro (merk Epplejeck, model, maat en kleur naar keuze) dus zorg dat je op tijd bent! Verder worden er gratis goodiebags uitgedeeld aan alle klanten (op=op) en je kan een Epplejeck zadel naar keuze winnen! Hoe gaaf is dat?

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer spetterende aanbiedingen en koopjes die je echt niet wilt missen. Wat de aanbiedingen worden, houden we nog eventjes in spanning, maar ze zullen twee weken lang geldig zijn in alle Epplejeck filialen en online. 
Houd daarom onze social media, website en nieuwsbrief in de gaten voor de laatste nieuwtjes en de feestaanbiedingen!

*update. bekijk hier alle aanbiedingen! 

Om alvast een klein tipje van de sluier te verklappen, hieronder een kleine sneak peak van het nieuwe filiaal. 


    

   

   

Nieuwsgierig geworden? Kom dan een kijkje nemen op 23 mei om 14:00 uur op de officiële opening en profiteer van al deze spectaculaire acties. Epplejeck heet iedereen van harte welkom tijdens deze feestelijke opening in Zaventem, we zijn daarom op 23 mei extra lang open van 14:00 tot 21:00 uur. See you there? 

Adres
Epplejeck Zaventem (Brussel)
Leuvensesteenweg 42
1932 Zaventem
België

Reguliere openingstijden vanaf 24 mei
Ma: t/m do 10.00 -19.00 uur
Vr: 10.00 - 20.00 uur
Za: 10.00 - 18.00 uur

Bereikbaarheid
Het filiaal in Zaventem is goed bereikbaar met zowel de auto als met het Openbaar Vervoer. De bushalte zit namelijk voor de deur. 

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!